“Erorile din Linia Întâi”: Dorel Săndesc

După cum v-am obișnuit, vă prezint încă o anchetă despre medicii șpăguiți de Pharma, care promovează până la vomă înțepatul ca panaceu universal.

Un nou episod din seria “Erorile din Linia Întâi”: Dorel Săndesc
Inițiatorul așa-zisului Maraton de Vaccinare din Timișoara, medicul de ATI, Dorel Săndesc, este fost secretar de stat în Ministerul Sănătății (Ponta-Ciolos), un client fidel al Big Pharma, abonat la contracte cu statul și are și un dosar penal pe numele său.


În primul rând, aș vrea să “demitizăm” un pic Maratonul de Vaccinare:


În realitate, dincolo de propaganda presei și mass-mediei plătite din bani publici, s-au vaccinat doar 6.700 de persoane din totalul de 10.000 (sau 13.000) pe care îl estimau și doreau inițiatorii proiectului.
Mai mult decât atât, NU au fost “cozi uriașe timp de trei zile non-stop”, ci a fost o manipulare a presei, prin care au arătat cozi uriașe, formate doar din cauza faptului că toate persoanele interesate de vaccinare au fost chemate la ora 16:00, la grămadă.


Revenind la Dorel Săndesc, acesta face propagandă evidentă pro vaccinare, însă a organizat un “maraton de vaccinare” cu Pfizer. De ce? Poate pentru că, atât el, pe persoană fizică, dar și Asociațiile din care face parte, au primit sponsorizări de zeci de mii de euro de la Pfizer și de la alte entități de tipul Big Pharma.


Din declarațiile de avere aflăm că Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a primit, prin cabinetul său medical individual (CMI), o mulțime de contracte cu spitalele de stat din România prin atribuire directă, cuantificabile în sute de mii de lei.


Pe lângă aceste contracte pe care le-a primit, Săndesc are și o firmă “Dorel Săndesc SRL” si lucrează la două clinici private, Brol Medical Center și Centrul Medical Dr. SĂNDESC. Halucinant este că aceste clinici nu apar în declarațiile de avere, sau de interese. Apar doar “dividende” încasate în valoare de sute de mii de lei…


În 2018, în timp ce era secretar de stat la Ministerul Sănătății, acesta a intrat cu bolidul său în plin într-o mașină în care se afla o femeie. După ani de zile în care s-a încercat salvarea femeii, aceasta a murit în ianuarie 2020, în urma rănilor grave suferite în accident. Pe numele lui Săndesc s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar fapta este aproape de prescriere, deoarece nu a fost trimis în judecată de către procurori. Deci, se pare, că și acest dosar ar putea contribui la emiterea declarațiilor și întreprinderea acțiunilor propagandistice din timpul pandemiei.


Dorel Săndesc, pe lângă cariera sa de medic ANESTEZIST, a fost și medicul Regelui Mihai. Foarte interesant ar fi să aflăm de unde și până unde, a apelat ditamai Casa Regală la serviciile unui anestezist și cam cât au costat aceste servicii. Cu atât mai mult cu cât Săndesc spune că “a păstrat legătura cu Casa Regală”. Foarte interesant cum personaje cel puțin bizare ajung în cercuri atât de înalte, regale. Vedeți cazul Iulia Scântei din ancheta anterioara.


Săndesc a fost un pion important și în tragedia de la Colectiv, când a făcut o serie de afirmații halucinante cu privire la presă și la rudele revoltate ale victimelor:


Dorel Săndesc, în calitatea sa de ministru secretar de stat, a vrut legalizarea si impozitarea șpăgii din spitale (celebrele plicuri cu bani) :

Ca de obicei, în spatele oricărei acțiuni de PR a Big Pharma, se ascunde un om murdar, dacă nu chiar profund corupt.

Donați pentru a susține jurnalismul independent, întrucât uneltele de căutare nu sunt deloc ieftine, anchetele înseamnă multă muncă de căutare și mulți bani ! Orice gest este apreciat !

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US

IBAN: RO74INGB0000999908232066

GRUP Telegram: t.me/iosefinapascal