ARAFAT- Ep.5: ÎMPĂRATUL E GOL!

Doar câteva dintre informațiile pe care le veți afla despre Arafat în această anchetă:

Contract cu OMS, contracte ca “expert” în proiecte guvernamentale prin Fundația pentru SMURD, banii strânși din anumite donații nu au ajuns la beneficiari, colaborări cu diverse asociații și instituții, conflict de interese.

Din declarația de avere a lui Raed Arafat din 2009, subsecretar de stat la Ministerul Sănătății, reiese că a oferit consultanță contra cost Organizației Mondiale a Sănătății și că a participat contra cost la proiecte de cercetare (nu se știe în ce proiect, sau instituție, a statului) prin intermediul fundației sale, SMUCR.

Din start avem o problemă, având în vedere faptul că era subsecretar de stat la Ministerul Sănătății in timp ce oferea consultanță OMS.

În 2010 și 2011, prin intermediul aceleiași fundații SMUCR, Arafat mai obține două contracte pe cercetare, în valoare de 7615 RON, respectiv 11,150 RON. Tot în 2011, Arafat mai primește un contract de expert pentru un proiect al Ministerului Educației Cercetării Tineretului și Sportului (MECTS), în valoare de 25,200 RON.

Lucrurile devin și mai clare în ceea ce privește conflictul de interese începând cu anul 2012, când apare un contract de expert pe un proiect de medicină de dezastru în valoare de 94,710 RON, obținut prin intermediul Fundației pentru SMURD. Apoi, în 2013, apare un alt contract de expert în valoare de 22,452 RON, semnat tot prin intermediul Fundației pentru SMURD, a cărui președinte este.


La declarația de interese din 2012, respectiv 2013,
acesta a declarat că nu are nici un beneficiu material din Fundația pentru SMURD, deși are cel puțin două contracte declarate în declarațiile de avere.

În 2019, apare iarăși un contract de expert proiecte făcut prin intermediul Fundației pentru SMURD, în valoare de 14,535 RON. Iar în 2020, unul în valoare de 23,265 RON, tot prin intermediul Fundației pentru SMURD.

Acestea sunt doar contractele declarate de acesta, la care trebuie să adăugăm mormanul uriaș de donații pe care îl strânge fiecare dintre cele două fundații ale sale, Fundația pentru SMURD și SMUCR. Mi se pare o dovadă clară de conflict de interese faptul că el, fiind membru al guvernului, își oferă PE BANI GREI expertiza în cadrul proiectelor GUVERNAMENTALE, prin Fundația pentru SMURD. Este noaptea minții!

Acum ajungem, însă, la partea cea mai gravă: COLECTIV & DONATII


Anul trecut v-am dezvăluit în premieră faptul că Fundația pentru SMURD a strâns donații în numele victimelor de la Colectiv, donații pe care ar fi trebuit să le redirecționeze către victime și familii, conform e-mailului trimis de ambasadorul SUA în România, Mark Gittenstein, către șeful de cabinet al lui Obama, John Podesta. Acest e-mail apare în celebra colecție de emailuri ale Wikileaks.

Așa cum banii aceia nu au ajuns niciodată la beneficiari, ba mai mult, nici nu se cunoștea faptul că SMURD strânge bani, nici banii strânși de Crucea Roșie nu au ajuns la beneficiari. Puțină lume știe, însă, că Arahat este vicepreședinte la Crucea Roșie. Ceea ce înseamnă că două ONG-uri în conducerea cărora se află Arafat au strâns donații și au sustras sumele în mod ocult!


Vă prezint mai multe mărturii ale victimelor dea Colectiv pe această temă, în plus față de mărturiile pe care le-am prezentat în ancheta trecută:

Se pare că “problema” cu donațiile strânse la Colectiv de către Crucea Roșie nu a deranjat prea mult nici politicul, nici autoritățile, deoarece, în timpul pandemiei, odata cu starea de urgenta, Crucea Roșie a devenit “ONG-ul desemnat să strângă donații și să facă ACHIZIȚII ÎN NUMELE STATULUI” !!!!

Legături cu alte ONG-uri: SAMU SOCIAL (președinte onorific) , HABITAT FOR HUMANITY si parteneriatele semnate cu acestea prin intermediul funcției sale de șef al DSU:

Și, deși este atât de “implicat” în lumea “civică”, se pare că Imperator Arafat  nu are deloc grijă de proprii voluntari, ba chiar îi muncește ca pe hoțîi de cai pentru a strânge donații în numele Fundației. Redau un fragment dintr-un articol extrem de detaliat despre situația voluntarilor IGSU și cum a fost refuzat ajutorul acestora în timpul pandemiei:

Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului. 🤗❤️

Paypal: https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US

Sau transfer bancar

Nume: Iosefina Pascal

IBAN: RO74INGB0000999908232066

GRUP Telegram: t.me/iosefinapascal