Mafia Medicală din România și “petiția” salvatoare susținută de mass-media.

Această anchetă nu are că scop dezbaterea calităților profesionale ale celor doi medici identificați în aceste firme, ci evidențierea parvenitismului fără margini și prozelitismului fără scrupule de care au dat dovadă în toată perioada crizei sanitare. Sigur că agenda globalistă și cretinismele pe care le promovează spun multe despre respectul pe care îl au față de pacienți și față de jurământul depus…

Ce este “OK MEDICAL” și de ce este relevantă ca entitate?

Este o firmă a afaceristului Mihai Lala Cristinel care a făcut milioane de euro din testări RT-PCR în regim drive-in. Asta nu ar fi o problemă în sine, dacă statul ar testa suficient și nu ar crea o piață de desfacere pentru acești profitori, sau dacă această firma s-ar rezuma la făcut teste rapide.

Din păcate, Mihai Lala s-a apucat să facă o petiție absolut halucinantă prin care promovează “redeschiderea HORECA și eliminarea restricțiilor” doar pentru persoanele care au teste negative: https://www.itsmylife.ro/petitie .

Știți, este chestia aia între guvern și privilegiați de genul : “Băi băieți, ia făceți-vă voi că vreți ceva și noi ne facem că cică nu vă putem refuza! Și, ca să fie totul ok pentru noi, șmecherii, mai obțineți și niște semnături de la populatie ca să se vadă că asta este și dorința lor”.

OK Medical și prietenii lor din “linia-ntâi” ( ii veti descoperi mai jos) + DSP, au inițiat o petiție prin care solicită decidenților ca oamenii să fie obligați să se testeze și/sau vaccineze ca să mai poată să iasă din case și să meargă la muncă, cumpărături, școală, restaurante, in vacanțe etc. În opinia lor, dictată de noile definiții OMS, “libertatea” se recăpătă doar prin “imunizarea prin vaccinare”!

Mai mult decat atat, nesupunerea la aceste conditii discriminatorii să fie considerată “contravenție, în măsura în care, potrivit legii, nu este infracțiune, și se pedepsește cu amendă cuprinsă între 5.000 de lei – 50.000 lei pentru persoane fizice și 50.000-1.000.000 lei pentru persoane juridice.”

Cine profită de pe urma acestor condiționări? Fix firmele lui Lala, Mihail Pautov, Oprescu Victor și Irinel Popescu.

Ca să întelegeți, cam așa arăta coada de mașini din vară la centrul de testare OK Medical din Băneasa…

Peste noapte (acum câteva luni) a apărut o altă firmă dubioasă care face teste RT-PCR în regim drive in, care are un marketing similar cu cel al firmei OK Medical. Am crezut că este doar o coincidență, însă firmele care operează sub numele COMPLET MEDICAL sunt administrate chiar de către asociații lui Mihai Cristinel Lala și de MIRCEA GABRIEL VICTOR OPRESCU, vărul fostului primar Sorin Oprescu, un om cu o multitudine de firme în domeniul medical.

 Acești indivizi au legături mult mai profunde decât cele de afaceri în domeniul medical, ei sunt promovați de același trust media, DC News, ba chiar organizează conferințe împreună și workshop-uri medicale pe bani grei.

În continuare, voi lăsa pozele să vorbească de la sine.

COMPLET MEDICAL – FIRME

LOCATII COMPLET MEDICAL

FIRMA DE TESTE RT-PCR A LUI PAUTOV – ARAD

ACTIVITATE ONLINE

În concluzie: Ce încredere prezintă un doctor care petrece mai mult timp făcând afaceri (2 firme care se ocupă de teste RT-PCR, ambele înființate anul trecut) ?

Ce credibilitate are un doctor care spune că “vaccinul anti-covid nu are efecte adverse pe termen lung”, în condițiile în care nu a trecut nici măcar un an de la testarea acestuia?

Ce fel de pregatire are un chirurg in domeniul epidemiologiei de ajunge sa spuna ca Azitromicina nu este buna pentru pacienti COVID?

Ce îi mână pe acești oameni, buna credință, sau banii câștigați de pe urma disperării cetățenilor?

Donați pentru a susține jurnalismul independent, întrucât uneltele de căutare nu sunt deloc ieftine, anchetele înseamnă multă muncă de căutare și mulți bani ! Orice gest este apreciat !

Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului. 🤗❤️

PayPal [wpedon id=534]

Sau transfer bancar

Nume: Iosefina Pascal

IBAN: RO74INGB0000999908232066