Serviciul de Telecomunicații Speciale, sau “DOMINION” de Romania

Big Brother e deja aici, STS a început să monitorizeze tot ce facem în timp real, odată cu contractele semnate cu toți furnizorii de telefonie mobilă, în august 2020.

Cu alte cuvinte, STS caută să aibă o monitorizare a traficului urban pentru maxim 50 de utilizatori și național pentru 4 care au o privire de asamblu asupra a tot ce înseamnă trafic de date în România. Asta înseamnă că vor exista departamente de monitorizare a traficului pe fiecare județ care vor raporta totul (intenție de vot, istoricul web al telefonului, organizare de proteste, întâlniri, orice) la centru.

STS se pregătește de alegeri achiziționând 50.000 de echipamente de recunoaștere optică cu tehnica stylus care vor fi utilizate în cadrul proceselor electorale și vor fi parte a Sistemului Informatic de Monitorizare a Prezenței la Vot (SIMPV). Contractele însumează peste 200 de milioane de lei.

Serviciul de urgență 112 nu s-a îmbunătățit după cazul Caracal, dar STS își face reclamă plătită pe la TV, în ciuda faptului că proiectul de îmbunătățire a serviciului de urgență a inceput in 2018 si încă nu a fost finalizat.

STS a creat o rețea de furnizare de energie electrică separată de cea publică pentru anumite instituții. Știrea aici ar fi “de ce doar anumite instituții beneficiază de energie electrică separată, iar spitalele suprasolicitate și supraaglomerate nu?”

P. S. : Să vă mai spun că STS se ocupă de bazele de date și de sistemele informatice ale MS, IML, CNAS, DGASPC, ANAF, etc? Ce este cu adevărat înspăimântător, însă, este faptul că CERT, în programul RO-SAT, este partener cu STS-ul, iar unul dintre beneficiari este chiar AEP. Va urma in al doilea episod…

Donați pentru a susține jurnalismul independent, întrucât uneltele de căutare nu sunt deloc ieftine, anchetele înseamnă multă muncă de căutare și mulți bani ! Orice gest este apreciat !

Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului. 🤗❤️

PayPal [wpedon id=534]

Sau transfer bancar

Nume: Iosefina Pascal

IBAN: RO74INGB0000999908232066