Fauci și Streinu-Cercel au susținut vaccinul H1N1, care a îmbolnăvit sute de copii!

În 2009, directorul NIAID, Anthony Fauci, a susținut vehement un proiect de vaccinare împotriva H1N1, care a adus un profit de miliarde de dolari companiei Big Pharma, GSK.

Astăzi, același Fauci, ale cărui predicții privind decesele de COVID-19 au fost complet greșite, este un susținător avid al vaccinului împotriva COVID-19. Ceea ce nu vrea să recunoască este că Vaccinul H1N1 din 2009 a provocat leziuni cerebrale la copii și a fost dezvoltat de Glaxo Smith Kline, care astăzi este în fruntea inițiativei pentru crearea vaccinului COVID-19.

Potrivit raportului din 2014 al International Business Times Marea Britanie, pacienții care au suferit leziuni cerebrale ca urmare a vaccinului H1N1 trebuie să primească despăgubiri de mai multe milioane de lire de la guvernul britanic. Fiecare dintre cele 60 de victime urmând să primească aproximativ 1 milion de lire sterline fiecare. https://www.ibtimes.co.uk/brain-damaged-uk-victims-swine-flu-vaccine-get-60-million-compensation-1438572

Peter Todd, un avocat care a reprezentat mulți dintre reclamanți, a declarat pentru Sunday Times: „Nu a existat niciodată un caz ca acesta până acum. Victimele acestui vaccin au o afecțiune incurabilă și de-a lungul vieții și vor avea nevoie de medicație toată viața. ”

În urma focarului de gripă porcină din 2009, aproximativ 60 de milioane de oameni, majoritatea copii, au primit vaccinul. Ulterior, a fost dezvăluit că vaccinul, Pandemrix, poate provoca narcolepsie și cataplexie la aproximativ una din 16.000 de persoane, și se așteaptă ca multe altele să prezinte simptome în timp. În Europa, peste 800 de copii au fost, până acum, depistați ca fiind îmbolnăviți de vaccin.

Narcolepsia afectează ciclul de somn al unei persoane, lăsând-o în imposibilitatea de a dormi mai mult de 90 de minute la un moment dat și determinând-o să își piardă cunoștința în timpul zilei. Starea afectează funcția mentală și memoria și poate duce la halucinații și boli mintale.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Atunci, ca și acum, industria fricii și panicii a fost reprezentată de “specialiști” și mass-media. În SUA, de exemplu, se spunea că “peste 120 de milioane de americani vor face gripa porcină și sute de mii vor muri”! Evident, nu a fost așa, dar alarmismul a adus miliarde de dolari industriei Big Pharma.

În România, reputatul Adrian Streinu-Cercel a practicat același gen de manipulare, anunțând apocaliptic faptul că peste “20.000 de români vor muri dacă nu vom avea un vaccin. ” Același vaccin despre care s-a aflat că produce leziuni cerebrale ireversibile.

Citiți mai multe despre asemănările dintre manipulările H1N1 și COVID-19: https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/06/13/deja-vuh1n1-covid-19-si-campania-de-vaccinare-a-big-pharma/?preview=true&frame-nonce=cacb4cda4f