“Rechizitoriul” lui Arafat.NU ne puteți obliga să respectăm legi ilegale.

Domnule Raed Arafat, nu ne puteţi obliga să respectăm legi ilegale!Nu merge aşa, domnule Raed Arafat! Nu ne puteţi obliga să acceptăm măsurile neconstituţionale pe care ni le-aţi impus la recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii! Aţi încercat, nu-i bai! Ne-aţi luat de proşti, nu-i bai! Căci la urma urmei batjocura la care ne-aţi supus începe să se întoarcă împotriva dumneavoastră şi a celor cu care aţi pus la cale toată această mascaradă atât de perdantă pentru ţara noastră din jurul “plandemiei” COVID-19.

Dar acum gata, hai să revenim la realitate! Vă plângeţi că sunteţi atacat de pe conturi false? Pe bune? Haideţi, terminaţi cu prostiile şi daţi dovadă de maturitate! Întotdeauna sunt şi din ăştia. “Câinii latră, ursul trece”, spune o vorbă din înţelepciunea noastră populară, din care ar trebui să începeţi să vă inspiraţi ca să ştiţi cu cine aveţi de-a face. Pentru că problema dvs nu constă în aceste atacuri din spatele unor conturi false, aşa cum vă lamentaţi, distorsionând adevărul, că poate mai prostiţi pe cineva, ci în oprobiul celor mulţi care nu ne ascundem, care gândim, care ne informăm, şi pe care nu ne puteţi manipula, şi mai ales în oprobiul unor doctori în faţa cărora ar trebui să plecaţi smerit capul, precum Vasile Astărăstoae, Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan, Mircea Alexa, Leon Zăgrean, și alți medici curajoși și echilibrați care au avut curajul de a spune adevărul de-a lungul isteriei covid, şi care vă contestă vehement şi cu argumente medicale justeţea măsurilor luate în această criză medicală fără precedent în lume, şi care printr-un cuvânt ar putea fi descrise ca fiind aberante.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Iar dvs., domnule Raed Arafat, ca şi colaboratorii dvs., că vă face plăcere, sau nu, aveţi obligația să ne oferiţi răspunsuri la multele întrebări privind aceste măsuri aberante. Şi să răspundeţi moral şi legal pentru ele, împreună cu cei din guvern cu care colaboraţi, pentru neconstituţionalitatea lor, pentru suferinţa provocată pacienţilor alungaţi din spitalele păstrate cu săptămânile goale pentru victimele inexistente ale acestei farse globale pe care dvs. aţi oficializat-o şi în România, victime inexistente care au devenit existente doar scriptic, în rapoartele medicale false comandate spitalelor şi obţinute prin stimulente băneşti plătite de noi, de contribuabili, cu care aţi instigat la enorme falsuri în acte publice, pentru a pune în scenă scenariul morbid care să justifice starea de necesitate şi de alertă, carantina, domiciliul forţat şi toate restricţiile cu care ne-aţi terorizat în ultimele luni, restricţii cu un impact dezastruos asupra economiei ţării, care şi aşa era pe butuci.

Domnule Raed Arafat, nu ne puteţi obliga să respectăm legi ilegale! Nu ne puteţi obliga să ne supunem orbeşte, ca nişte oi, comenzilor dictatoriale pe care ni le impuneţi, să facem ce vreţi dvs. privind sănătatea noastră, mai ales că aceste comenzi dictatoriale pe care ni le impuneţi nu au nicio legătură cu medicina şi cu binele poporului care v-a înfiat, care v-a învestit cu încredere, căruia îi datoraţi loialitate, şi căruia i-aţi jurat credinţă! Și nu în ultimul rând, domnule Raed Arafat, niște grafice cu morții de cancer, de alte boli cronice, sau de accidente ignorate la urgențe, din perioada asta n-aveți? De unde ați scos ideea de 7 morți la 100 de îmbolnăviți, când 80% trec prin boală fără să aibă habar, sau simptome? Cum poți știi, din punct de vedere medico-legal, din ce cauză au murit fără să efectuezi autopsii? De ce nu permiteți autopsiile?

Ne amenințati că dacă mai comentăm pe FB ne faceţi dosare penale? Deci cu toată revolta şi indignarea, până la urmă admiteţi faptul că, încet, încet, aţi instituit o dictatură pseudo-medicală, şi că ne-aţi aruncat drepturile în carantină, mai ales dreptul la libera exprimare si la opinie? Atâta v-ar mai trebui!

P. S. : CNA-ul se ocupă de dosare penale pentru presa care distribuie informații care nu sunt din “surse oficiale”. Ce înseamnă asta, atât timp cât comitetul ăsta pentru situații de urgență, care numără bolnavii și morții, e după atâta timp unul secret în așa fel nimeni nu știe din cine e compus? Ce bază pot pune eu pe concluziile unor fantome? Și să mă mai și conformez la ce decid ele?