Administrația Obama a finanțat laboratorul de virusologie din Wuhan cu 3,7 milioane de dolari pentru a efectua cercetări SARS-Coronavirus

CHINA RECUNOAȘTE RECOLTAREA ȘI TESTAREA CORONAVIRUSURILOR SIMILARE COVID-19 LA LABORATORUL WUHAN


Luni de zile, oficialitățile din China susțineau că noul coronavirusul, acum cunoscut sub numele de COVID-19, a provenit de la o piață din Wuhan, dar dovezile arată că Institutul de Virologie din Wuhan a întreprins experimente de coronavirus pe mamifere, inclusiv lilieci, finanțate de Institutul Național de Sănătate din SUA, de pe vremea Administrației Obama.
Iată datele obținute în urma studiilor:

Acest lucru poate explica de ce, în 2015, administrația Obama și Institutul Național de Sănătate, sub conducerea doctorului Anthony Fauci, s-au externalizat în laboratorul de virologie Wuhan, acordându-le 3,7 milioane de dolari în subvenții de cercetare pentru câștigarea funcției în experimentarea coronavirusului pe lilieci.

De asemenea, aceasta coincide cu faptul că Bill Gates a efectuat o simulare a pandemiei coronavirusului în octombrie, numită Event 201, care a dus la decesul a 65 de milioane de oameni într-o perioadă de 18 luni.

Exercițiul a concluzionat că vaccinurile și un guvern global sunt singurele soluții pentru oprirea pandemiei.

Și amintiți-vă că doctorul Fauci a avertizat în 2017 că președintele Trump se va confrunta cu un „focar mortal surpriză” în timpul președinției sale.

Deputatul Matt Gaetz și-a exprimat „dezgustul” după ce a aflat rolul guvernului american în cercetarea coronavirusului din China.

„Sunt dezgustat să aflu că, de ani buni, guvernul american finanțează experimente periculoase și crude cu animale la Institutul Wuhan, care probabil au contribuit la răspândirea globală a coronavirusului și la cercetări la alte laboratoare din China care nu sunt supravegheate de autoritățile americane, sau chineze”, a spus Gaetz duminică.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s