Administrația Trump nu susține programul de vaccinare și urmărire digitală al lui Bill Gates. Iată declarația Procurorului General:

Administrația Trump s-a poziționat împotriva sistemului de urmărire digital propus de Bill Gates, care ar putea spune autorităților despre istoricul vaccinării unei persoane.

Măsura orwelliană a fost propusă de miliardarul Bill Gates, care încearcă să exploateze pandemia coronavirusului pentru a impune vaccinarea obligatorie.

„În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să ateste cine s-a recuperat, sau a fost testat recent, sau când a fost vaccinat”, a spus Gates în timpul unei apariții „Ask Me Anything” pe Reddit despre coronavirus.

Procurorul General al SUA, William Barr, este sceptic față de ideea lui Gates de a ‘eticheta’ oamenii cu aceste implanturi  digitale.

El a spus că este îngrijorat de „urmărirea oamenilor , în general, mai ales dacă această măsură continuă pe o perioadă lungă de timp”. Barr a mai spus că este „foarte îngrijorat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea atacurilor asupra libertăților personale”.

Fundația Bill & Melinda Gates a făcut un studiu, împreună cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts, care a susținut, în esență, tatuarea datelor despre vaccinurile efectuate „direct în pielea” copiilor.

„Împreună cu vaccinul, unui copil i s-ar injecta un pic de vopsea care este invizibilă pentru ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pentru telefonul mobil, combinat cu o aplicație care face ca lumina să pară aproape ca infraroșul pe piele. Colorantul ar trebui să dureze până la cinci ani, conform testelor pe pielea de porc și șobolan și pe pielea umană dintr-o farfurie ”, a scris un articol științific american din decembrie 2019 despre ideea lui Gates.

Gates a făcut propagandă agresivă pro-vaccinare, de la începutul pandemiei de coronavirus.

„Fundația noastră lucrează mult la diagnosticare și vaccinuri”, a spus Gates în timpul unui interviu recent cu CBS News. El a adăugat că producătorii de vaccinuri sunt singurele entități „care pot într-adevăr să repună lucrurile pe traseu, încât să nu mai fim îngrijorați de adunările publice mari”.

Gates a spus că „există un dialog intens între experții noștri ai fundației și guvern” despre cum să readucem lumea la normal folosind vaccinurile sale.

„Ce activități esențiale, precum mersul la școala, trebuie să fie reluate  în așa fel încât riscul de transmitere să fie foarte scăzut? Și ce activități, cum ar fi adunările în masă, pot fi – într-un anumit sens – opționale? Și, până nu vom fi vaccinați pe scară largă, este posibil că nici una dintre acestea să nu se mai întoarcă ”, a spus el.

Gates nu ar fi putut planifică o criză mai bună decât panică generată de coronavirus pentru a-și impune agenda de vaccinare și depopulare.

4 comments

 1. Saracu’ Bill , nebunia se datorează munților de dolari pe care-i are și nu mai vede marea.!
  Este dus rău de tot.!!!!! Ce expertiza are flăcăul ca de la un timp ne umfla capul cu tit felul de porcarii.!!!!

  Like

 2. Sa te fereasca d.zeu sa ajungi sa te conduca un destept nebun, cu muntii lui de miliarde, isi propune sa decida viata de pe tera, experiente naziste reinvie in mintile bonlave de grija muntilor de dolari, de aceiea ar trebui c-a aceste mentalitati sa fie anihilate din start, sa nu ajunga tera un poligon de experiente a unui nebun.

  Like

 3. Păi nu se pricepe nicidecum, deși se laudă… Dacă vrea imunitate, să se vaccineze el. Să se VACCINEZE, nu să ceară altora! Imujitatea lui nu depinde de a mea sau a altuia!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s