DOCUMENT:Agentia de Intelligence “Five Eyes”, dezvăluiri despre mușamalizarea coronavirusului de către China și OMS, informații șocante!

Five Eyes Alliance este formată din agenții de informații din Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Australia și Noua Zeelandă.

“China a omis, sau a distrus, în mod intenționat, probele legate de focaru de coronavirus într-un “atac la transparența internațională” care a curmat zeci de mii de vieți, conform unui dosar întocmit de guvernele occidentale în cauză cu privire la pandemia COVID-19″, a informat The Daily Telegraph.

[wpedon id=534]

Acesta afirmă că guvernul chinez a pus în pericol sute de țări, cenzurând știrile despre virus, prin tăcerea sau “eliminarea” medicilor care au vorbit despre situația reală, distrugând dovezile din laboratoare și refuzând să furnizeze probe biologice oamenilor de știință care au început să lucreze la un vaccin.

Se pare că dosarul informativ de 15 pagini se concentrează pe echipa de cercetători de la Institutul de Virologie din Wuhan, condusă de omul de știință Shi Zhengli.„Citează direct documentele din munca lor, descoperind, astfel, mostre de coronavirus dintr-o peșteră din provincia Yunnan cu o asemănare genetică izbitoare cu COVID-19, împreună cu cercetările lor anterioare, ei au creat un coronavirus derivat din lilieci care nu a putut fi tratat”, a informat Daily Telegraph. „Cel puțin unul dintre cele 50 de probe de virus pe care Dr Shi le are în laborator au o potrivire genetică de 96% cu COVID-19.” Dr. Shi s-a arătat îngrozită de faptul că pandemia de coronavirus își are originea în laboratorul ei, dar ulterior și-a schimbat părerea, ceea ce presupune că raportul ar fi venit după ce guvernul comunist din China a făcut presiuni asupra ei.

Daily Telegraph a evidențiat cel mai „intrigant și îngrijorător” caz în care cineva a fost redus la tăcere de guvernul comunist din China: Huang Yan Ling.„O cercetătoare de la Institutul de Virologie Wuhan, conform informațiilor adunate de South China Morning Post de pe social media chineză, a fost primul pacient care a fost diagnosticat cu boala și a fost„ pacientul zero”. Apoi a dispărut raportul, cu biografia și imaginea ei șterse de pe site-ul Wuhan al Institutului de Virologie. Pe 16 februarie, institutul a negat că este pacientul zero și a spus că este în viață și bine, dar de atunci nu există nicio dovadă că ar fi în viață, care să demonteze speculațiile.

“Se pare că documentul descrie modul în care China a început să cenzureze cuvintele cheie de la motoarele de căutare pe internet, la sfârșitul lunii decembrie, care erau legate de focarul de la Wuhan. Comisia de sănătate din Hubei a ordonat companiilor de genomică să înceteze testarea pentru noul virus și să distrugă toate probele. “

Pe 3 ianuarie, cea mai importantă autoritate sanitară a Chinei, Comisia Națională de Sănătate, a ordonat ca mostrele de pneumonie Wuhan să fie mutate în centrele de testare desemnate sau distruse, în timp ce a dat ordin să nu fie publicată nicio legătură cu boala necunoscută.”

Documentul precizează că China a avut dovezi că acest nou coronavirus ar putea fi transmis de la om la om încă din 6 decembrie și, totuși, nu a recunoscut că ar putea fi răspândit de la om la om până la data de 20 ianuarie, Wuhan intrând în carantină abia pe 23 ianuarie. Din document reiese că Organizația Mondială a Sănătății a procedat la fel. Cu toate că oficialii din Taiwan au tras semnale de alarmă încă din 31 decembrie, la fel ca și experții din Hong Kong pe 4 ianuarie.

Documentul integral: https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/bombshell-dossier-lays-out-case-against-chinese-bat-virus-program/news-story/55add857058731c9c71c0e96ad17da60

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s