Spre disperarea globalistilor:Putin și Trump, un nou parteneriat care consolidează relația dintre cele două țări

Președintele Trump și președintele rus Vladimir Putin au emis sâmbătă o declarație comună care promovează unitatea și cooperarea dintre cele două țări, solicitând încredere și cooperare bilaterală „în vederea atingerii unui important scop comun”.

Declarația a apărut la 75 de ani de la „Întâlnirea de la Elba”, confluența istorică a trupelor americane și rusești din Germania, foarte aproape de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, marcând una dintre operațiunile finale împotriva Germaniei naziste. Adolf Hitler s-a sinucis la cinci zile după ce cele două grupuri s-au întâlnit pe râul Elba, Germania a capitulat o săptămână mai târziu. În declarația comună, cei doi lideri au declarat că acel moment „a reprezentat un punct culminant al eforturilor extraordinare din partea multor țări și popoare”.

Spiritul Elbei” este un exemplu al modului în care țările noastre pot să lase deoparte diferențele, să creeze încredere și să coopereze pentru a atinge un țel comun. Pe măsură ce lucrăm împreună, astăzi, pentru a înfrunta cele mai mari provocări ale secolului XXI, vom aduce un omagiu spre valoarea și curajul tuturor celor care au luptat împreună pentru a învinge fascismul ”, se arată în declarație.

Mesajul declarației de cooperare internațională între SUA și Rusia nu a impresionat pe toată lumea, globalistii de la Wall Street Journal raportând că „unii oficiali din administrația Trump” ar fi fost „îngrijorați” de decizia de a emite declarația, temându-se că “ar putea submina poziția SUA față Moscova.”

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s