ANCHETĂ: ÎNCĂ PATRU MARI JAFURI ȘI MINCIUNI DIN TIMPUL PANDEMIEI

După cum spuneam și în ultimul articol despre jafurile și minciunile statului din timpul pandemiei, https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/09/24/anchetafirma-cu-400-de-contracte-cu-statul-pentru-teste-covid-19-intr-o-singura-luna/ , am continuat investigațiile și, astfel, se mai “demitizează” un pic boala:

ELTA 90 MEDICAL RESEARCH SRL – FIRMA ESTE ADMINISTRATA DE UN AFACERIST DIN…BELGRAD, SERBIA.

1.      Aveam teste RAPIDE (adică ANTIGEN/IgG/IgM, nu RT-PCR) încă din 24 februarie 2020. Asta, așa, doar la o primă vedere la o singură firma.

Aveam teste arhisuficiente încă din martie. De ce nu au fost testați cetățenii cu testele rapide ? De ce nu au fost testați medicii din focare în timp util ? Sau au fost testați mereu și totul a fost  propagandă? Sau nu au fost niciodată livrate aceste kit-uri de testare?

MEDICAMED MARKET SRL

ECHIPAMENTE DE PROTECTIE DIN TURCIA, FILIERA TURCEASCA REVINE ! METOS Company SRL

3.      Aveam halate, măști, botosei și mănuși încă de la începutul lui februarie, cu mult inainte de a incepe nebunia cu COVID-19. Se impune întrebarea “Ori au mințit “eroii din linia întâi” cum că nu ar avea echipamente de protecție, ori autoritățile nu au dat, sau primit, aceste echipamente pe care le-au cumpărat direct de la aceste firme?”. În ambele cazuri, situația este foarte gravă.

ROVAL MED SRL – INTOARCEREA LUI HIDEG

4.      Marea dezvăluire a acestui articol este faptul că a apărut IARĂȘi numele fugarului Hideg Robertino Cătălin în firma ROVAL MED. Numele acestui individ apare deja în trei jafuri mari din banul public: ROMWINE & COFEE, SANIMED INTERNAȚIONAL, ROVALMED.

În primele două firme apare și soția sa, Iuliana. Mai exact, firma de apartament, Romwine & Cofee SRL din Giurgiu, a câștigat procedura de achiziție inițiată înca din 11 martie, înainte de a fi declarată starea de urgență și aprobată procedura de achiztii publice directe, pentru echipamente de protecție. Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International, despre care am scris in precedentul articol.

Achizițiile prezentate în articol au fost făcute, în marea lor majoritatea, înainte de declararea stării de urgență prin care se reglementau achizițiile directe. Asta este deja de sfera penalului, întrucât au putut vinde către stat doar anumite firme, nu știm pe ce criterii,  în mod direct.

Donați pentru a susține jurnalismul independent, întrucât uneltele de căutare nu sunt deloc ieftine, anchetele înseamnă multă muncă de căutare și mulți bani ! Orice gest este apreciat !

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066

URMEAZA PARTEA A III-A IN CURAND.