Rafila, vaccinarea obligatorie, afaceri cu medicamente, declaratii contradictorii.

Domnul Alexandru Rafila, reprezentantul OMS în România, cel care ne sfătuiește să purtăm masca în casă atunci când stăm cu copiii, a devenit faimos pentru actul ratat din 17 mai de la Europa FM, declarația sa cu “Nu există coronavirus”, declarație pe care, evident a negat-o, deși nu a fost scoasă din context.

Acesta este un aprig susținător al vaccinării obligatorii, atât imptriva virusurilor gripale, cât și împotriva HPV. Vaccinul imptriva HPV, promovat de GAVI Alliance (Bill Gates) se numește Gardasil și este puternic contestat de mai mulți doctori din Africa, India, dar și de către Robert F. Kennedy, pentru că ar avea sterilitatea drept efect advers.

GARDASIL: https://vaccineimpact.com/2019/gardasil-vaccine-on-trial-attorney-robert-f-kennedy-jr-exposes-merck-corruption/

DOCTORUL Rafila este de părere că părinții pot realiza “triajul observațional” acasă și că, neavând pregătire medicală, tot pot identifica simptome ale bolii COVID-19 la copiii lor. Păi, prin extenso, asta înseamnă că oricine poate deveni epidemiolog, sau pediatru? Este o aberație!

Mai mult decât atât, Alexandru Rafila a participat la o conferință științifică despre vaccinare obligatorie în România, “ROVaccin”, de unde aflăm că, ce să vezi, vaccinurile chiar au efecte secundare serioase și sunt foarte multe variabile care schimbă efectele unui vaccin. Se pare că antivaccinistii nu sunt chiar conspirationisti, așa cum se propovăduiește.

Vă prezint, mai jos, câteva dintre cele mai interesante declarații făcute de Alexandru Rafila în decursul anilor. Cea mai interesantă mi se pare cea legată de epidemiile și pandemiile care “dispar în câteva luni, maxim doi ani, datorită evoluției”. Este același om care spune azi că vom trăi cu COVID-19 toată viață…

Trebuie să remarcăm cinismul acestei declarații cu privire la “folosirea oportunității COVID-19 pentru a schimbă OPTICA oamenilor asupra vaccinurilor”.

“dispar în câteva luni, maxim doi ani, datorita evoluției”

Interesantă mai este și declarația din septembrie 2019, când Rafila spunea că “nu suntem pregatiti pentru o pandemie”. Declarație făcută cu ceva timp înainte de a izbucni focarul de COVID-19 în Wuhan:

Rafila este membru al Institutului Aspen din România, patronat de Mircea Geoană, ba chiar este directorul programului de sănătate al Institutului Aspen.

Rafila este și Președintele Comisiei de Microbiologie Medicală a Ministerului Sănătății, comisia care a elaborat, recent, un document cu privire la testarea RT-PCR, din care reiese că, indiferent câte teste negative ai, tot suspect de COVID-19 ești. Acest document vine să întărească dezvăluirile făcute de mine pe tema testărilor:

Reprezentantul OMS în România a fost membru în consiliul de conducere a firmei “Antibiotice S.A” și la UNIFARM.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066

Advertisement