ANCHETĂ:Andi Manciu, membrul Grupului de Comunicare Strategică, omul cu cenzura.

Grupul de Comunicare Strategică a fost înființat pe data de 3 martie, deci cu aproape două săptămâni înainte de instituirea stării de urgență la 15 martie!

Astfel, pe 3.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a fost înființat Grupul de Comunicare Strategică din care fac parte: Andi Manciu, Sorina Coșbuc, Drăgoi Iulian și Cuturescu Adrian.

Întrucât s-a scris deja destul de mult despre toți, la grămadă, am decis să aprofundez cazul membrului Andi Eduard Manciu, cel care a cenzurat atât site-uri, cât și conturi de Facebook, pentru că a decis, de la sine putere, că se încadrează la “fake news”.

Începem, ca întotdeauna, cu CV-ul său…

A fost reporter la NewsIn, o publicație care are legatura directa cu Realitatea TV. Fiind, practic, un alt braț al mogulului media de la Realitatea, Păcuraru.

Acesta a fost școlit în Italia, în vara lui 2019, înainte de alegerile prezidenţiale din România, de Fundația Konrad Adenauer Stiftung.

Această fundație a făcut un lobby puternic atât pentru Laura Codruța Kovesi, cât și pentru Klaus Werner Iohannis, după cum se poate vedea în graficul de mai jos.

KAS a fost prezentă la depunerea candidaturii lui Klaus Werner Iohannis, iar miniștrii din Guvernul Orban se întâlnesc extrem de frecvent cu reprezentanții acestei fundații.

Iată câteva dintre “preocupările” Fundației KAS… Țineți minte toate subiectele și numele celorlalte organizații, deoarece vom reveni asupra lor într-un alt articol.

ONG-uri cu legaturi cu Soros, urmeaza articol separat

Regăsim organizațiile (sanchi, pentru drepturile omului) ActiveWatch și APADOR-CH în combinație cu Fundația Konrad Adenauer Stiftung la adunările GDS, prezentate mai sus.

Antonel Tănase și finanțarea din banii de la Crucea Roșie a campaniilor de pe Facebook pentru terorizarea populației pe tema COVID-19.

Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, cel care l-a numit în funcția de consilier al premierului pe Andi Manciu, a făcut parte din Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Aeroporturi București și a fost și membru în CA al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu.

Soția lui Andi Manciu are, conform declarației de avere, un venit de la Administrația Prezidențială, însă nu se regăsește pe lista de consilieri ai lui Iohannis. Mai mult decât atât, aceasta este membru supleant în cadrul CNA, tot din partea lui Iohannis.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066

Advertisement