Ep.2: Arafat, legatura cu OMS, STS, BM, SRI si Global Donors Forum

In partea a doua v-am promis ca o sa va arat o parte dintre activitatile si legaturile externe ale Fundatiei Pentru SMURD si, implicit, ale lui Raed Arafat.

Mi s-a parut extrem de interesanta participarea lui Tiberiu Fechete, ca reprezentant al Fundatiei Pentru SMURD, la editia din 2016 din Istanbul a “Global Donors Forum”, o adunare a filantropilor musulmani. O adunare in care se doneaza si se discuta diferite cauze, precum integrarea refugiatilor, egalitatea de gen, diversitatea culturala, etc. Tocmai de aceea mi s-a parut foarte interesanta prezenta Fundatiei pentru SMURD, fix pe tema “Sa atingem egalitatea de gen”. Cam ce treaba are SMURD-ul cu egalitatea de gen? Sunt femeile mai putin ajutate in cazul unei urgente medicale, sau in cazul unui accident? Ma indoiesc.

Mergem mai departe si remarcam prezenta constanta la aceste adunari (inclusiv la cea din 2016) a reprezentantilor Fundatiei Rockefeller, care nu sunt nici musulmani si care, de regula, se ocupa cu promovarea si implementarea temelor globaliste.

Mai mult decat atat, este interesant ca la aceeasi adunare la care a participat Fundatia pentru SMURD, a participat si Victor Viorel Ponta, la discutii pe probleme legate de discriminarea si incluziunea refugiatilor musulmani, precum si cresterea extremismului in lume.

Este cu atat mai interesanta aparitia celor doi (SMURD + PONTA), cu cat acest eveniment a avut loc in luna mai, anul 2016, la nici un an dupa tragedia de la Colectiv, in urma careia Victor Ponta a demisionat pe Facebook, iar Raed Arafat era deja citat in dosar si fusese puternic contestat de catre societatea civila pentru modul in care a gestionat SMURD situatia de la fata locului.

In episodul anterior v-am spus ca Fundatia pentru SMURD a adunat donatii pentru victimele si familiile victimelor de la Colectiv. Doua familii au declarat ca nu au fost contactati si ca nu au primit nicio suma de bani de la Fundatia pentru SMURD. In schimb, pe site-ul Fundatiei apar milioane de euro cu titlu de donatie in acelasi an, fara vreo mentiune legata de Colectiv.

Episodul I: https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/08/23/episodul-i-cum-nu-s-a-ars-raed-arafat-la-colectiv/

Inca o alaturare interesanta este cea dintre Fundatia pentru Smurd, Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) si Academia Națională de Informații (SRI) la evenimentul “CARISMAND” din cadrul programului european Horizon2020, alt rahat progresist.

CARISMAND

O alta curiozitate este evenimentul “Understanding RISK Europe”, organizat pe 27-29 noiembrie, 2019, la Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, deschis chiar de Raed Arafat, au participat in proportie de 80% doar membrii ai Bancii Mondiale. Tot in cadrul acestui eveniment s-a vorbit despre pericolul pandemiilor si atacurilor cibernetice, in afara de discutiile uzuale despre seisme (Banca Mondiala investeste masiv in astfel de simpozioane).

Se pare ca domnul Raed Arafat este foarte bine anturat si ancorat in lumea filantropiei arabe, dar si in lumea bancherilor.

Haideti sa ne uitam un pic peste CV-ul lui Raed Arafat, ca sa vedem pe unde s-a scolit, ce a publicat si cu cine a colaborat: Incepem cu formarea lui in SUA, in cadrul FEMA si Homeland Security… Cititi aici despre taberele FEMA : https://www.wired.com/story/the-secret-history-of-fema/

Cu alte cuvinte, in anii ’90, cand Romania nici nu iesise, propriu-zis, din dictatura, Arafat era deja in curs de implementare a ceea ce urma sa devina, cativa ani mai tarziu, brandul SMURD. Spun brand pentru ca asta a devenit, prin modul in care este finantat si sustinut…

In partea a treia o sa vedeti cine sunt sponsorii Fundatiei pentru SMURD si, conform spuselor lui Tiberiu Fechete, cine finanteaza in proportie de 70% SMURD-ul.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066

Advertisement