Izolarea, sau vaccinarea, nu exista cale de mijloc:Romania, piata de desfacere a Big Pharma.

Ministrul Nelu Tătaru anunța în iunie, la Digi24, că România s-a înscris în sistemul european pentru vaccinul anti-COVID. Recent, ministrul sănătății a declarat că România a cerut Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19.

„Am făcut o solicitare de 10 milioane. Am vrut să asigurăm măcar pentru 50% din populaţie. Să vedem cât vom primi de la nivelul Uniunii Europene din această cantitate cerută”, a declarat ministrul sănătăţii într-o conferință de presă.

El a precizat că în primul rând vor fi vaccinaţi cei care fac parte din categoriile cele mai expuse. „Acei lucrători care sunt personal medical, cei cu vârste extreme (copii şi bătrâni – n.r), cei care au comorbidităţi trebuie să beneficieze de acest vaccin”, a spus Nelu Tătaru.

„Prima firmă care va avea vaccinul, Comisia Europeană se va îndrepta spre această firmă și vom avea și noi acces la vaccin. Două firme se apropie de final, probabil în prima jumătate a anului viitor va fi disponibil pe piață”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

El a precizat că Bruxelles-ul va încerca să achiziționeze stocuri, iar apoi le va distribui către statele membre, iar România va avea și ea acces.

Asta se intampla in timp ce Comisia Europeana a anuntat semnarea unui contract in valoare de 63 de milioane de euro cu compania farmaceutica Gilead, cea care fabrica Remdesivirul, marele competitor extrem de scump si de controversat al Hidroxiclorochinei. Deci, din start vedem un favoritism si o aplecare a Comisiei Europene catre Big Pharma. Am scris despre istoricul Gilead si legaturile cu China + Soros aici: https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/05/03/remdesivir-gilead-china-gates-soros-crima-organizata-din-big-pharma/?preview=true&frame-nonce=fa1ba75daa

Vorbim despre un posibil vaccin care ar aparea la nici 5 luni de la izbucnirea pandemiei. Asta inseamna, din start, cel putin doua probleme clare:

 • contaminarea vaccinurilor in procesul de fabricatie;
 • probleme constatate la vaccin in perioada de testare si dupa

Din cauza grabirii comercializarii acestui vaccin anti COVID-19, intreaga omenire devine, practic, un mare laborator plin cu cobai fortati sa se vaccineze de catre autoritatile statale, care justifica obligativitatea vaccinarii invocand recomandarile unui organism mondial, OMS, care nu are calitate juridica si nici nu raspunde in fata nimanui.

Baciu Andrei, Ministru Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii, a declarat pe 11.08.2020 , ca “50% din populația României va fi vaccinata, avem 10,7 milioane de doze, mai mult decât alte țări. Pana in 2021 vom avea vaccinul și lucrurile devin normale. Evident, trebuie două, trei, doze, nu una. Dacă ne vaccinam suntem protejați de forma severă de boală, ca la antigripal. “

Iarasi vin si spun ca vorbim despre bani, multi bani, calculul e simplu:


10,7 milioane de doze = 50% populatie , dar trebuie doua doze de vaccin, deci trebuie, in fapt, cel putin 21,4 milioane de doze de vaccin doar pentru 50% din populatie. Faceti un calcul, presupunem ca pretul unei doze de vaccin anti COVID-19 este de 10 EURO, ia inmultiti cu 21 de milioane si vedeti ce va da. Si asta e doar pentru Romania. Vorbim despre intreaga Uniune Europeana care va achizitiona acest vaccin, administrat in cel putin doua doze de persoana, cumparat din banii contribuabililor, ca sa ne intelegem, nu pentru ca vine Comisia Europeana cu banii de acasa.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că speră că, până la sfârşitul anului, vor putea fi produse câteva sute de milioane de vaccinuri împotriva COVID-19, şi chiar două miliarde în 2021. Bani. Bani. Bani.

Vaccinarea obligatorie nu va fi impusa prin lege, nu in mod direct, pentru ca ar iesi oamenii sa le dea cu barda in cap legiuitorilor si ei stiu asta. Tocmai de aceea, au fost baieti “destepti” si au facut acest proiect de lege, absolut aberant, prin care, teoretic, iti ofera posibilitatea de a te vaccina, sau de a fi izolat in spitale, daca suferi de oricare dintre cele 25 de boli de pe lista lor. Zic teoretic, pentru ca practic nu ai de ales, cu atat mai mult cu cat ne uitam in profunzime si identificam cel putin doua puncte extrem de ambigue si lipsite de fundament tehnico-stiintific:

14. Gripa umana cauzata de un nou tip de virus gripal.

Ambiguitatea lasa, din nou, loc de interpretare si de abuzuri. Cu alte cuvinte, orice tulpina, sau mutatie, a unui virus gripal nou, sau deja cunoscut, poate fi considerata o gripa noua si se impune internarea obligatorie pentru a fi monitorizat. Vorbim, in fapt, despre banala gripa sezoniera .

25. Boala cauzata de un agent patogen infectios necunoscut/emergent.

Asta poate insemna ORICE. Cu alte cuvinte, “Sunteti infectat, ba chiar sunteti bolnav, nu stim de ce, sau cu ce, trebuie sa va internam pentru a investiga”. Ce inseamna asta? Ce fundament medical are aceasta afirmatie?

Daca pana acum, in anul 2020, nu se impunea internarea, sau vaccinarea, obligatorie impotriva virusului gripal, ce s-a schimbat de se impune acest lucru acum?

Am vorbit despre ambiguitatea legii 136, Legea Carantinarii, inca de cand a aparut ca proiect de lege. V-am spuns de atunci: “Insusi titlul acestei legi este de o ambiguitate periculoasa, nefacandu-se referire la virusul SARS-CoV-2, sau la boala COVID-19, ci la ‘boli infecto-contagioase”.

Cu alte cuvinte, Legea 136 reglementează măsurile de izolare și carantină, inclusiv internarea obligatorie, care pot fi impuse în cazul unor situații de risc epidemiologic și nu face referire la o anumită boală. Asta se aplică în cazul epidemiei nedeclarate de COVID-19, dar se poate aplica și în privința altor boli.

Iata ca, acum, legiuitorii recunosc faptul ca ambiguitatea Legii 136 reprezinta,de fapt, premeditarea pentru a pune bazele izolarii discretionare a oamenilor. Citiți și downloadati aici intregul proiect:

https://www.luju.ro/bine-ati-venit-in-puscaria-medicala-eterna-romanii-vor-putea-fi-internati-cu-forta-chiar-si-pentru-banala-gripa-sezoniera-ministerul-sanatatii-a-lansat-in-dezbatere-publica-proiectul-hotararii-de-guvern-ce-stabileste-lista-bolilor-infectocontagioase-pentr

 • 1. Poliomielita
 • 2. Difteria
 • 3. Rujeola
 • 4. Pertussis
 • 5. Febra tifoidă
 • 6. Febra paratifoida
 • 7. Boala meningococică (MCSE)
 • 8. Tuberculoza pulmonara cu microscopie pozitiva
 • 9. Antrax pulmonar
 • 10. Rabia umana
 • 11. Holera
 • 12. Pesta
 • 13. Variola / varioloidul
 • 14. Gripa umana cauzata de un nou tip de virus gripal
 • 15. Cazuri umane de gripa aviara inalt patogena
 • 16. Febra hemoragica Lassa
 • 17. Ebola
 • 18. Febra hemoragica Marburg
 • 19. Febra hemoragica Crimeea Congo
 • 20. Febra galbena
 • 21. Nipah
 • 22. SARS
 • 23. MersCov
 • 24. SarsCov2
 • 25. Boala cauzata de un agent patogen infectios necunoscut/emergent

Lista bolilor a fost propusă de Institutul Național de Sănătate Publică. Acelasi INSP care forteaza medicii sa ii externeze pe toti pacientii ca fiind “suspecti de boala infecto-contagioasa”. Deci, din start avem baza de date propice pentru aceste internari, cititi aici:https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/08/07/documenteai-test-negativtot-suspect-de-covid-19-esti-ai-fost-externatesti-suspect-de-boala-infecto-contagioasa/

Lumea uita un singur aspect extrem de important, fie ca vorbim de izolare, carantinare, sau internare, obligatorie, vorbim despre PRIVARE DE LIBERTATE pe termen nedeterminat, la ordinul DSP, sau al medicului. Asa ceva nu exista nicaieri pe planeta, intrucat nu ai o decizie judecatoreasca prin care sa ti se impuna privarea de libertate pe un termen determinat.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066