1 August plin de proteste! Scânteia care aprinde flacăra?

Gândiți-vă că, atât în Germania, Marea Britanie, dar mai ales în Olanda (unde guvernul olandez a declarat că nu îi va sfătui pe oameni să poarte măști), au avut loc astăzi proteste împotriva măsurilor abuzive luate în timpul pandemiei.

Vă puteți imagina cam ce s-ar fi întâmplat în acele țări dacă ar fi avut parte de toate abuzurile și încălcările drepturilor omului, constatate chiar de către Curtea Constituțională a României?

O să spuneți “Da, domn’le dar vesticii sunt civilizați și obișnuiți cu drepturile! Românii ie projti și necivilizați”. Fals. Ei își CUNOSC drepturile, în primul rând. În al doilea rând, ei se informează din multe surse, nu halesc doar mass-media aservită, iar ei se confruntă cu problemele create de globalisti de mult mai mult timp.

A nu se uita faptul că britanicii au mers până la capăt cu ieșirea din U. E.

Sârbii și bulgarii, de exemplu, nu sunt “vestici”, nu sunt mai civilizați decât noi, ci doar înțeleg parcursul firesc al unei dictaturi mascate în “protejarea sănătății publice”.

Sănătatea ți-o protejezi tu, statul îți oferă, prin legea fundamentală, accesul liber la sistemul de sănătate, restul depinde fix de ce și cum consideră oamenii. În momentul în care vorbești despre măsuri pentru sănătatea oamenilor în termeni precum “obligativitatea să… “, vorbești despre încălcarea drepturilor fundamentale ale omului și ale pacientului.

Cu ocazia protestelor cu adevărat masive din aceste țări europene, am văzut exact aceeași retorică agresiva pe care au folosit-o propagandiștii când vorbeau despre “organizatorii” și participanții la un miting SPONTAN, pe 15 iulie, în Piața Victoriei.

Indiferent câți oameni au fost azi în Germania, 20.000, după cum zic autoritățile și presarii globalisti la unison, sau 1.000.000, după spusele optimiștilor participanți la miting, scopul a fost atins: Au ocupat peluza din fața Parlamentului German, păzită de jandarmi, au transmis mesaje coerente și obiective, toate legate de măsurile disproporționate și de colapsul economic și social, au băgat ANTIFoșii și Covidoșii în fibrilații, restul e cancan.

 Printre sloganurile scandate în Berlin: “Jos măștile, v-am văzut intențiile!”; “Obligația de a gândi în loc de obligația de a purta mască!”;”Noi suntem valul doi!”

Au fost abuzuri ale polițiștilor, care, efectiv, luau oamenii pașnici pe sus. Bătrâni, femei. Aveți montaj mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=623849541872449&id=100027422253737

În Olanda totul a fost pașnic, au fost câteva mii de oameni, nu știu exact. Judecați voi din poze. Protestatarii cerereau demisia lui Mark Rutte pentru modul în care a gestionat criza sanitară și pentru cum a amplificat frica în rândul olandezilor.

În Londra s-a protestat inclusiv în fața sediului BBC, televiziune pe care englezii o acuză de dezinformare, manipulare și panicare a populației. Un gest asemănător a avut loc astăzi la sediul CNN din Hollywood, unde protestatarii care denunță pandemia traficului de copii și de pedofilie, au intrat în sediul CNN, acuzând mușamalizarea știrilor despre Maxwell-Epstein și rețelele de trafic de minori la nivel mondial.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066