Penala DOROBĂȚ tratează pacienții COVID-19 cu medicamente psihiatrice!

Tratamente psihiatrice forțate, ca pe vremea comuniștilor. Experimente medicale pe oameni, ca pe vremea lagărelor. Asta propovăduiește “eroina din linia întâi”, șpăgăreasa Carmen Dorobăț, soția falsificatorului Gheorghe Dorobăț, doctorii care au luat mită de la zeci de studenţi pentru promovarea examenelor.

Ce fel de medic Mengelist susține îndoparea, sedarea, unui pacient cu AFECȚIUNI RESPIRATORII cu medicamente psihiatrice, fără voia lor?! Mai mult decât atât, citind prospectul acestui medicament pe care individa îl compara, în mod eronat, cu “Xanaxul”, aflăm că acesta NU este recomandat a fi folosit pentru tratarea starilor de tensiune si anxietate, pe care insasi presa, prin relatarile mincinoase si panicarde, le alimenteaza in contextul crizei COVID-19.

Este un medicament puternic si ESTE CONTRAINDICAT persoanelor care sufera de AFECTIUNI RESPIRATORII !!!


De ce ar fi nevoie să primească, forțat, antidepresive și calmante niște pacienți bolnavi de COVID-19? Poate pentru că au o stare de nervozitate și de panică, știind că intră asimptomatici, adică practic sănătoși, în spital și ies între patru scânduri? Sau, mai nou, “pastilați” de madam Dorobăț? Eventual și cu un diagnostic dat chiar de ea, deși nu este medic psihiatru?


Un asemenea precedent comunistoid și demn de lagărele de experimente medicale ale naziștilor, va da frâu liber medicilor să administreze, fără consimțământul și cunoștința pacientului, orice fel de medicament și de substanțe.

Colegiul Medicilor, o organizație părtinitoare și pasivă, ar fi trebuit să se autosesizeze după declarația făcută de Madam Dorobăț în presă. Aceasta ar trebui sancționată disciplinar de Colegiul Medicilor, acționată în instanță de pacienții pe care i-a forțat să ia tratamente psihiatrice, în lipsa investigației medicale psihiatrice și să își piardă definitv dreptul de a profesa.

Când vorbim despre practicile medicale permise, Codul de la Nürnberg prevede că trebuie exprimat consimțământul de către pacient, interzice constrângerea, și, conform principiilor Jurământului lui Hipocrate, te obligă să nu îi faci rău pacientului.
În acest moment, Madam Dorobăț încalcă cel puțin trei puncte din codul de la Nürnberg, precum și din Legea privind Drepturile Pacientului:


” 1. Consimțământ voluntar în probleme legate de sănătatea umană.

8. Doar persoanele calificate științific ar trebui să desfășoare aceste acte medicale.

9. În orice moment în timpul tratamentului, indivizii îl pot anula la discreția lor.”

Acum, ajungem la capitolul preferat al “luptătorilor împotriva corupției”: Condamnarea familiei Dorobăț și afacerile doctoresei.

Adrian Cristea, jurnalist, relatează: “Eroina” Carmen Dorobăț, condamnată la 3 ani de pușcărie pentru luare de mită. Un personaj cu evidente probleme psihice care tocmai a recunoscut că își înfundă pacienții cu medicamente de boli nervoase. Să stăm liniștiți totuși, ne asigură inculpata că nu dau dependență în cantități mici. Femeia nici măcar nu înțelege de ce s-a oțărât lumea…
Este intens promovată și periată pe posturile de televiziune, uneori în mod grețos, cu niște apelative exagerate de genul celor folosite în propaganda muncitorească din anii ’80. Nicio referire la cariera infracțională, ba chiar apărată de moderatorii emisiunilor, cu colții scoși din gingii, atunci când cineva își permite să o contrazică.”

Acum, eu am mers pe fir și am găsit dosarul despre care Adrian facea vorbire, este cu totul cutremurător faptul că o individa lipsită de scrupule și cu tupeul fantastic de a contesta TOATE pedepsele primite, ÎNCĂ poate profesa. Iată acuzațiile și condamnarea:

Aceasta a fost executata si de Banca Transilvania:

Doamna Dorobăț, Eroina de la Spitalul de Boli Infectioase “Sfânta Parascheva” din Iași, este și femeie de afaceri. Ea OFERĂ CONSULTANȚĂ printr-o firmă în care este asociată o individă, care este concomitent administratorul unei firme de familie, care fabrică și comercializează, practic, de toate. La stat. Doar la stat.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066

Advertisement