VIDEO:Un constituționalist acuză guvernul canadian de încălcarea drepturilor omului.

Un constituționalist a demarat o acțiune la Curtea Superioară din Ontario, Canada, împotriva guvernului canadian pentru acțiunile lor din timpul pandemiei de COVID-19. Acest proces este al doilea de acest fel, făcut împotriva guvernului Trudeau pentru modul în care a fost gestionată criza COVID-19. Ceea ce se judecă este încălcarea drepturilor fundamentale ale canadienilor.

„Încarcerarea discreționară, în masă, a cetățenilor, restricționarea accesului la parlament, instanțe, servicii medicale și educaționale, distrugerea economiilor locale și a mijloacelor de trai, precum și obligația distanțării fizice, împreună cu utilizarea forțată a măștilor non-medicale sunt măsuri extraordinare care nu au fost impuse niciodată, în istorie, cetățenilor din Canada.”

Procesul împotriva guvernelor federale și guvernului Trudeau se află acum la Curtea Superioară din Ontario. Ascultați-l pe avocatul constituționalist, Rocco Galati expunând acuzațiile fundamentate aduse guvernului canadian:

Canadienii ar trebui să sprijine această inițiativă legală, care nu a fost deloc menționată de către mass-media.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066