Vaccinarea în masă reprezintă o încălcare flagrantă a Codului de la Nürnberg

Când vorbim despre practicile medicale permise, Codul de la Nürnberg prevede că trebuie exprimat consimțământul de către pacient, interzice constrângerea, și, conform principiilor Jurământului lui Hipocrate, te obligă să nu îi faci rău pacientului.

Codul de la Nürnberg este unul dintre numeroasele documente fundamentale care au influențat principiile Bunei practici clinice (GCP). O bună practică clinică este o atitudine de excelență în cercetare care oferă un standard pentru proiectarea, implementarea, desfășurarea și analiza studiului medical. Este mai mult decât un singur document, este o compilație de gânduri, idei și lecții învățate de-a lungul istoriei cercetărilor clinice la nivel mondial.

Vaccinurile afectează sănătatea umană – în special atunci când cercetarea este pe repede înainte, ca acum. În loc să ofere protecție, așa cum se pretinde, vaccinurile cauzează mereu boli pe care ar trebui să le prevină. Aproximativ 120 de proiecte de cercetare pentru crearea vaccinului COVID-19 sunt în derulare.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Fie că se află în studiile pre-clinice, sau umane, firmele Big Pharma și omologii străini se întrec să creeze și să comercializeze acest viitor vaccin COVID-19, care ar fi disponibil spre finele anului, sau începutul anului 2021.Toate vaccinurile, fără excepții, conțin o serie de substanțe toxice, dăunătoare, pentru sănătatea oamenilor. În condiții normale, cercetarea și testarea vaccinului durează ani de zile. A te grăbi să arunci unul, sau mai multe, pe piață, înseamnă să dorești să încasezi o sumă mare pe profit, în valoare de miliarde de dolari – indiferent de riscul inacceptabil pentru sănătatea umană.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține interesele Big Pharma. Aceasta susține afirmația mincinoasă cum că vaccinurile COVID-19 vor proteja sănătatea publică.Studiile arată că aproximativ jumătate dintre americani nu vor permite să fie vaccinați pentru COVID-19 și aproximativ 25% sunt indeciși în ceea ce privește acest pas. Anthony Fauci și alți oficiali din domeniul sănătății publice din SUA promovează interesele Big Pharma.

Gary Null, expert în sănătate și nutriție, și analistul de cercetare în biotehnologie și industria genomică, Richard Gale, a avertizat că vaccinurile sunt „periculoase în orice doză”. Nimeni nu trebuie să permită ca ei și membrii familiei să facă parte dintr-un experiment uman diabolic, care se referă la maximizarea profiturilor Big Pharma. Afirmațiile privind siguranța și eficacitatea din partea industriei și CDC nu sunt acceptate de lumea științifico-medicală.

Codul de la Nürnberg cuprinde 10 puncte:

1. Consimțământ voluntar în probleme legate de sănătatea umană.

2. Proceduri care dau rezultate pozitive și de care beneficiază indivizii și societatea.

3. Proceduri bazate pe rezultate experimentale pozitive.

4. Suferința fizică, sau psihică, a pacientului este interzisă.

5. Orice riscuri de deces sau handicap sunt interzise.

6. Riscurile asumate nu trebuie să depășească niciodată beneficiile căutate.

7. Pregătirea corespunzătoare într-un mediu cu instalații adecvate.

8. Doar persoanele calificate științific ar trebui să desfășoare aceste acte medicale.

9. În orice moment în timpul tratamentului, indivizii îl pot anula la discreția lor.

10. Persoanele calificate științific implicate trebuie să înceteze procedurile dacă există un risc prea mare de daune pentru sănătatea umană.

Dacă va fi decisă în SUA, sau în orice altă parte, vaccinarea în masă împotriva COVID-19 va fi o încălcare flagrantă a Codului Nuremberg. Daunele ireversibile asupra persoanelor vătămate vor depăși cu mult beneficiile revendicate care nu sunt susținute de dovezi științifice.

[wpedon id=534]