Halucinant:Fetiță de 8 ani ucisă de doi membri Black Lives Matter!

Protestatarii Black Lives Matter au pus bazele unei zone semi-autonome lângă restaurantul Wendy’s, unde un bărbat a fost ucis de poliție în Atlanta.

În weekend, o mamă făcea o manevră de întoarcere cu autoturismul și traversa baricada pe care acești protestatari o puseseră. Aceștia au deschis focul asupra mașinii și au ucis-o pe Secoriea Turner, în vârstă de doar 8 ani.

Această acțiune dementă a fost ultima picătură pentru ca primarul din Atlanta, Keisha Bottoms, să înceapă, cu adevărat, eliminarea acestor protestari.

„Este mult prea mult! ”, a spus Bottoms. “Este incredibil de grav. Am vorbit despre această mișcare care se întâmplă în toată America și în acest moment în care am atras atenția și interesul oamenilor din această țară și de pe acest glob care spun că vor să se schimbe lucrurile. Dar diferența este că, în acest moment, ne-am depărtat de mișcarea pentru drepturilor civile… Ati împușcat și ucis un copil!”, a adăugat primarul. „Și nu a fost un singur atacator. Au fost cel puțin doi trăgători. Un copil de 8 ani. Dacă doriți ca oamenii să ne ia în serios și nu doriți să pierdem această mișcare, atunci nu ne putem pierde unul pe celălalt. Realitatea este că nu acești polițiști împușcă oameni pe străzile din Atlanta, ci membrii comunității se împușcă reciproc – și, în acest caz, este cel mai rău rezultat posibil.”

„Ei spun că viețile afro-americanilor contează”, a spus tatăl fetiței. „Voi i-ați ucis pe ai voștri… Mi-au ucis copilul pentru că a trecut bariera și a făcut o manevră de întoarcere. Ați ucis un copil. Nu a făcut nimic nimănui! ”, a spus tatăl îndurerat.

„Nu ne-au dat timp să facem întoarcerea”, a declarat mama lui Turner. „Au început să tragă în mașina mea înainte de a putea face manevra și mi-au spart cauciucurile, mi-au omorât fetița. De ce? Pentru ce? “

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066