De Ziua Independenței, anarhiștii globalisti au dezonorat simbolurile americane!

Protestatarii Black Lives Matter au dansat și călcat în picioare steagul american în Washington, D.C., în timp ce orașul a sărbătorit sâmbătă Ziua Independenței. Filmările au fost postate pe Twitter cu câteva ore înainte ca președintele Donald Trump să vorbească în cadrul festivității pentru Ziua Independenței. Mai mult decât atât, protestatarii globalisti urlau “Mă cac pe steagul Americii, pe ziua Americii și pe Trump!

Trump și-a concentrat discursul pe condamnarea protestatarilor care încearcă să distrugă istoria americană:

„Sunt aici ca președinte al vostru să proclam în fața țării și în fața lumii: acest monument nu va fi niciodată desecrat; acești eroi nu vor fi niciodată dezonorați; moștenirea lor nu va fi niciodată distrusă; Realizările lor nu vor fi uitate și Muntele Rushmore va rămâne pentru totdeauna un etern tribut adus strămoșilor noștri și libertății noastre ”, a declarat Trump vineri în timpul discursului său de la Mount Rushmore.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Protestatarii au blocat drumul până la Muntele Rushmore, înaintea discursului președintelui Donald Trump din 4 iulie, care a avut loc acolo vineri seara.

Protestatarii au folosit dube pentru a bloca drumul și le-au tăiat cauciucurile pentru a nu putea fi mutate. Jandarmeria a ajuns la fața locului. Interesant este faptul că protestatarii se revendicau a fi “nativi americani”, însă la eveniment au participat indivizi cu steaguri LGBT, în special cu steagul TRANS.

Aceste acțiuni anti naționale, care insultă inteligența și identitatea poporului american, reprezintă motivul pentru care americanii îl votează și susțin pe Trump. Ceea ce nu realizează democrații este că sponsorizarea terorismului domestic urban le va asigura încă o mare înfrângere în toamnă.