Agenția Papaya Advertising, amendată de CNCD!

Creatorii clipului care îndemna la boicotarea referendumului pentru familia tradițională, “creierele” reclamei cu Mihai Șora de la eMag, agenția de publicitate Papaya Advertising, a fost sancționată de CNCD pentru o postare în care Tiderle Robert a declarat că va angaja la agenție pe oricine nu este “pesedist”.

Sesizarea a fost făcută de organizația AEBS, iar cauza a fost soluționată abia acum, din cauza pandemiei de COVID-19.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Papaya Advertising, prin Tiderle Robert, trebuie să plătească 2000 RON amendă și să publice constatările CNCD în această speță într-un ziar național.

Este peste puterea mea de înțelegere cum o agenție de PUBLICITATE susține discriminarea pe criterii politice, din moment ce reclamele lor ajung (și trebuie să ajungă) la o multitudine de oameni, inclusiv la “pesedisti”. Asta dacă nu cumva nu trăiesc din banii din publicitate, ci din politică.

Amintim faptul că Papaya Advertising a mai fost în centrul atenției din cauza clipului sinistru intitulat “Copiii referendumului”, care prezenta un abuz asupra copiilor, îndemnând la boicotarea referendumului pentru familie. Drept urmare, 13 parlamentari au depus plângere la Direcţia de Investigaţii Criminale.