Patolog:”Nu a murit nimeni de COVID-19 în Europa! Nu există nici anticorpi! “

Un patolog de renume mondial raportează că el și colegii săi din întreaga Europă nu au găsit nicio dovadă a vreunui deces cauzat de noul coronavirus pe acest continent.

Dr. Stoian Alexov a numit Organizația Mondială a Sănătății (OMS) o „organizație medicală criminală”, menită să creeze frică și haos mondial, fără a furniza dovezi obiectiv verificabile ale existenței unei pandemii.

https://vimeo.com/430519792

https://bpa-pathology.com/horata-umirat-s-a-ne-ot-koronavirus/

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

O altă dezvăluire uimitoare făcută de președintele Asociației de Patologie din Bulgaria (BPA), dr. Alexov, este că, în prezent, este „imposibil” să fie creat un vaccin împotriva virusului. El a mai dezvăluit că patologii europeni nu au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2.

Anticorpii specifici pentru coronavirus sunt baza pentru kiturile de testare serologică utilizate în multe țări (unele dintre ele s-au dovedit a fi inacceptabil de inexacte). Tot anticorpii reprezintă cheia certificatelor de imunitate râvnite de Bill Gates, care urmează să fie utilizate pe scară largă – sub forma COVI-PASS – în 15 țări, inclusiv Marea Britanie, SUA și Canada. Dr. Alexov a făcut aceste observații șocante într-un interviu video rezumând consensul și studiile participanților la un webinar din 8 mai 2020 al Societății Europene de Patologie (ESP) pe tema COVID-19.

Prin urmare, în absența anticorpilor monoclonali la noul coronavirus, patologii nu pot verifica dacă SARS-CoV-2 este prezent în organism, sau dacă bolile și decesele care i-au fost atribuite au fost într-adevăr cauzate de virus și nu de alte boli pre-existente. Alexov are un CV și o reputație de neclintit. Este medic de 30 de ani. Este președintele BPA, membru al consiliului consultativ al ESP și șeful departamentului de histopatologie de la Spitalul de Oncologie din capitala bulgară, Sofia.

În plus, există un alt specialist care confirmă ceea ce spune dr. Alexov. De exemplu, directorul Institutului de Medicină Legală al Centrului Medical Universitar Hamburg-Eppendorf din Germania a declarat în interviuri media că nu există dovezi solide pentru a atesta letalitatea COVID-19. “COVID-19 este o boală fatală numai în cazuri excepționale, dar în majoritatea cazurilor este o infecție virală preponderent inofensivă”, a spus Dr. Klaus Püschel pentru o publicație germană în aprilie.

Noul coronavirus nu a îndeplinit nici criteriile numite “postulatele lui Koch”. Aceste postulate sunt pași științifici folosiți pentru a demonstra dacă există un virus și dacă are o relație unu la unu cu o boală specifică. Am arătat că până în prezent, nimeni nu a dovedit că SARS-CoV-2 cauzează o boală discretă care se potrivește caracteristicilor tuturor persoanelor care ar fi murit din cauza COVID-19. Până în ziua de azi, virusul nu a fost izolat, reprodus și apoi dovedit că ar cauza această boală.

[wpedon id=534