Vlogger pedofil în libertate, înjură și amenință copiii.

Simon Attila, cunoscut pe YouTube drept Arley Justin Brandon Bradley, un vlogger pedofil care își arăta organele genitale în fața webcam-ului și se masturba pentru a-i convinge pe copii să participe la discuții perverse. A făcut aceste lucruri abominabile în repetate rânduri, dar nu voi posta toate filmulețele, întrucât imaginile sunt șocante.

La aceste show-uri pe YouTube se uită copiii care sunt hărțuiti de acest individ, care are susținători cel puțin la fel de ciudați.

Surse judiciare au declarat pentru spyNews că ar fi început urmărirea penală a acestui individ în martie anul acesta, pentru expunere indecentă și abuzarea unui copil de 14 ani. Însă, acesta este în continuare în libertate și are acces la un canal de YouTube unde a înjurat și blestemat copii acum câteva zile, hărțuindu-le părinții:

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Cazul este cu atât mai înspăimântător cu cât apare și în ipostaze de “drag”, adică travesti, purtând simboluri cel puțin ciudate.

O sursă apropiată cazului mi-a relatat faptul că acesta ar întreține relații sexuale cu un bătrân pe care îl îngrijește în Spania și primește bani de la diverși indivizi din România. Scopul este neclar, dar putem specula, văzând imaginile de mai sus.

Acesta este un caz manual de psihopat și ar trebui să nu mai aibă acces la internet pe durata soluționării dosarului penal. Mai mult decât atât, pentru siguranța victimelor, ar trebui să fie arestat preventiv de îndată.

Este interesant, însă, faptul că platforma ultra liberală, YouTube, i-a permis acestui individ să se întoarcă pe YouTube, în repetate rânduri, pentru a promova pedofilia și exhibiționismul. De ce ne mirăm, dacă însăși platforma Twitter promovează pornografia infantilă și traficul de copii?