Toate persoanele publice care au legaturi cu Ghislaine Maxwell. Se prabuseste Reteaua pedofiliei la nivel inalt.

Bill Clinton: Fostul președinte a apărut într-o fotografie alături de Maxwell pe avionul pedofilului Epstein, Lolita Express, în timpul unei călătorii în 2002 în Africa. Clinton a fost, de asemenea, surprins in poze cu Chauntae Davies, care a lucrat ca maseuză personală pentru Epstein și l-a acuzat că a violat-o de mai multe ori, potrivit publicatiei Cut. Maxwell a participat, de asemenea, la inițiativa Clinton Global încă din 2013, dupa ce numele ei a apărut în acuzațiile de abuzuri sexuale ale lui Epstein, potrivit Politico.

Chris Tucker: Comediantul și actorul a fost de asemenea prezent în călătoria din 2002 în Africa alături de Maxwell și Clinton, potrivit New York Post.

Spacey si Tucker

Kevin Spacey: Spacey, care a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor și condamnat pentru comportament indecent, a fost și el în cercul de apropriati ai lui Epstein. Se pare că si Spacey a fost în avionul lui Epstein care se îndrepta spre Africa pentru actiunea de caritate a lui Bill Clinton, potrivit New York Post.

Chelsea Clinton: Maxwell a plecat într-un yacht cu fiica fostului președinte în 2009, iar în 2010, Maxwell apare într-o fotografie cu Clinton și tatăl ei mergând pe culoar la nunta ei.

Sarah, ducesa de York: Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, apare într-o fotografie din 2003 cu Maxwell. Ulterior, Furguson și-a cerut scuze pentru legăturile ei cu Epstein. „Eu personal, în numele meu, regret profund că Jeffrey Epstein s-a implicat în orice fel cu mine. Urăsc pedofilia și orice abuz sexual asupra copiilor și știu că aceasta a fost o eroare gigantică de judecată din partea mea ”, a spus pentru Telegraph în 2011.

Elon Musk: Directorul Executiv al Tesla si SpaceX a apărut într-o fotografie de la o petrecere a premiilor Oscar din 2014 cu Maxwell. Un purtător de cuvânt de-al lui Musk a declarat pentru Business Insider că Epstein nu a avut niciodată legatura cu Musk și că „Ghislaine pur și simplu s-a inserat în spatele lui într-o fotografie facuta fără știrea lui.”

Lloyd C. Blankfein: Maxwell a fost fotografiat cu Blankfein în 2013, care era directorul general al Goldman Sachs la acea vreme, la un eveniment care susținea egalitatea căsătoriei.

Michael Bloomberg: Maxwell a aparut alături de fostul primar din New York în timpul mandatului său la o petrecere de fite din 2013 la restaurantul Four Seasons.

BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 24: (L-R) Mick Jagger, Ghislaine Maxwell and Larry Gagosian attend Ed Ruscha PSYCHO SPAGHETTI WESTERNS Opening Dinner at Mr. Chow on February 24, 2011 in Beverly Hills, CA. (Photo by Patrick McMullan/Patrick McMullan via Getty Images)

Mick Jagger: Maxwell este așezata la o masă cu Jagger la o cină  in Beverly Hills in 2011.

Naomi Campbell: Modelul international apare în mai multe fotografii din 2002 alaturi de Maxwell și a fost acuzata de Virginia Giuffre, una dintre denuntatoarele din cazul Epstein, că a fost prezenta la petrecerile sale în timp ce a fost abuzata de Epstein, potrivit Fox News.

Prințul Andrew: Prințul Andrew a apărut într-o fotografie din 2001 cu Virginia Roberts Giuffre, în vârstă de 22 de ani, care susținea că Epstein a fortat-o să facă sex cu Andrew. Maxwell apare în fundal, zâmbind pentru fotografia care îl arată pe Andrew cu brațul înfășurat în jurul taliei lui Giuffre. Când BBC a întrebat dacă Andrew crede că fotografia este falsă, el a spus că nu este clar și că nu și-a amintit că a fost făcută, potrivit NBC.

NEW YORK CITY, NY – APRIL 6: Roger Waters and Ghislaine Maxwell attend Book Party hosted by Anne Hearst McInerney, Candace Bushnell & Nicole Miller Celebrating “HOW IT ENDED” by Jay McInerney at CRU Restaurant on April 6, 2009 in New York City. (Photo by JOE SCHILDHORN/Patrick McMullan via Getty Images)

Roger Waters: Co-fondatorul Pink Floyd a fost fotografiat intr-un cadru intim cu Maxwell la o petrecere de fite din New York.

Tamara Mellon: Mellon apare în aceeași fotografie cu Michael Bloomberg, care era primarul New York la acea vreme, și Maxwell, la o petrecere din 2013. Mellon este co-fondatoarea brandului de lux Jimmy Choo.