“Pandemia COVID-19 este folosită ca pretext pentru a închide economia globală, ca mijloc de soluționare a problemelor de sănătate publică.”

Trecem prin una dintre cele mai grave crize din istoria modernă.

Potrivit profesorului Michel Chossudovsky, pandemia COVID-19 este folosită ca pretext și justificare pentru a închide economia globală, ca mijloc de soluționare a problemelor de sănătate publică.

Politicienii și oficialii din domniul sănătatii publice din peste 150 de țări se supun ordinelor emanate de “autoritățile superioare”.

[wpedon id=534]

La rândul lor, milioane de oameni respectă ordinele guvernelor lor, fără a pune sub semnul întrebării faptul că închiderea unei economii nu este soluția, ci este, de fapt, cauza sărăciei globale și a șomajului.

Mai jos aveti traducerea discursului profesorului Michel Chossudovsky:

Trăim, fără îndoială, una dintre cele mai grave crize economice și sociale din istoria modernă.T rebuie să înțelegem cauzalitățile. Închiderea unei economii, la nivel național și global, NU rezolvă pandemia. De fapt, creează o situație de INSTABILITATE INSTITUȚIONALĂ.

Apare, astfel, si o crestere masiva a somajului, închiderea persoanelor în case, fără munca, fără hrană.

Nu există nicio justificare pentru închiderea economiilor naționale din cauza unei probleme de sănătate publică, care poate fi rezolvată și ar trebui rezolvată!

Există un proces de luare a deciziilor foarte complex, care a fost PLANIFICAT CU MULT TIMP INAINTE. De la „autoritatea centrală”, guvernele sunt instruite să își închidă economiile și apoi, la rândul lor, guvernele instruiesc oamenii să pună în aplicare ingineria socială, să nu se întâlnească, să nu aibă reuniuni de familie, sa nu participe la slujbe, petreceri, etc.

Și ceea ce au cauzat aceste măsuri este o criză masivă, în care întreprinderile mici și mijlocii sunt impinse în faliment, milioane de oameni au devenit șomeri, iar în multe țări, s-a ajuns la sărăcie în masă, foamete.

Avem numeroase dovezi în acest sens și trebuie să înțelegem că acest proces de închidere a economiilor naționale este deliberat. ESTE UN PLAN. Și este coordonat cu criza financiară care a avut loc în luna februarie (2020), care a dus la un colaps masiv în randul instituțiilor bancare, piețelor bursiere,etc. Economiștii au tendința de a spune că nu există nicio legatura între pandemie și prăbușirea financiară din februarie. Este complet gresit. Campania fricii, campania de dezinformare, au facilitat MANIPULAREA PIEȚELOR. Și vorbim despre utilizarea unor instrumente derivate foarte sofisticate, instrumente speculative și așa mai departe.

Acest lucru se întâmplă în mai multe țări. Și în unele țări au instruit chiar guvernele să NU dezbată (în parlament) datoriile enorme care s-au acumulat în ultimele luni ca urmare a pandemiei, care sunt acum obiectul finanțării de către aceste instituții financiare globale puternice. În Canada, a existat un acord tacit între prim-ministrul Trudeau și liderul opoziției – FĂRĂ DEZBATERE în parlament cu privire la datoriile de 150 de miliarde de dolari, care apoi trebuie acoperite prin operațiuni de datorie publică și împrumuturi de la instituții financiare.

Ceea ce trebuie să înțelegem este că acest proces TREBUIE CONFRUNTAT! Trebuie să existe o opoziție organizată. Acesta este un proiect neoliberal! Este neo-liberalismul dus la extrem, la absurd.

Pot spune cu toată certitudinea că impactul acestei crize economice este atât de dramatic, încât NU  SE COMPARĂ cu impactul pandemiei covid-19, care, chiar și pentru oameni precum Anthony Fauci, este  un virus comparabil cu gripa sezonieră . Și mai observăm cum sunt cenzurați oameni de știință independenți, analiști independenți, avem mulți medici și asistente și oameni de știință, virologi, precum și economiști care vorbesc. Și trebuie doar să analizezi cifrele, milioanele și milioanele de persoane care sunt șomere ca urmare a acestui lucru.

Toate aceste ONG-uri, finanțate de corporatii, nu pot întreprinde o campanie împotriva celor care le sponsorizează, le este imposibil.

Prin urmare, trebuie să implementăm o mișcare de bază, națională și internațională, pentru a OPRI  ACEST PROIECT DIABOLIC și pentru a restabili economiile naționale, instituțiile noastre naționale. Și să investigăm elementele de corupție care au dus la această aventură diabolică, care afectează umanitatea în întregimea sa.

Acesta este un război împotriva umanității, pus în aplicare prin instrumente economice complexe.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066