Matroana Ghislaine Maxwell a fost arestată Astăzi.Începe destructurarea rețelelor de trafic de persoane la nivel înalt.

Ghislaine Maxwell, asociata lui Jeffrey Epstein, a fost arestată joi în New Hampshire, potrivit FBI.

NEW YORK – JUNE 4: Ghislaine Maxwell attends the La Mer and Oceana celebration for World Ocean Day 2008 at 620 Loft & Garden June 4, 2008 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images)

Maxwell, care a plasat tinere pentru Epstein, timp de ani de zile, însoțindu-l frecvent în călătoriile din întreaga lume, a fost dusă în arest în jurul orei 8:30, a declarat Marty Feely, purtătorul de cuvânt al FBI.

[wpedon id=534]

Rechizitoriul făcut public joi arată acuzațiile aduse lui Ghislaine Maxwell: „a asistat, a facilitat și a contribuit la abuzurile făcute de Jeffrey Epstein asupra fetelor minore, printre altele, ajutând-l pe Epstein să recruteze, să manipuleze și, în cele din urmă, să abuzeze” mai multe minore. Ea a fost acuzată de mult timp că procura minore pentru el, câștigându-și porecla de „matroană” a lui Epstein.

O victimă a lui Epstein, Virginia Roberts Giuffre, a afirmat că Maxwell a aranjat să facă sex cu prințul britanic Andrew la casa ei din Londra. Giuffre și-a susținut acuzațiile cu o imagine cu ea, Prințul Andrew și Giuffre despre care a spus că a fost făcută la vremea respectivă.

Este foarte importantă această arestare pentru destructurarea rețelelor de trafic de minore din lumea elitistă și a Hollywoodului.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066