Site-ul oficial al CNSCBT confirmă că 93,6% dintre decesele COVID-19 erau persoane cu comorbidități.

În plină criză de isterie generalizată la Sinteza Zilei, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, încerca să ne convingă că e normal să pui COVID-19 drept cauză a decesului, deși gripa nu este VREODATĂ, în medicină, cauză a decesului. Tot din medicină aflăm că nu se poate stabili o cauză a decesului fără efectuarea autopsiei decedatului, dar trecem peste acest amănunt care, la nivel, global a ajutat la întreținerea isteriei.

Mai mult decât atât, inovativa doamnă Pistol a găsit un nou termen pentru oamenii care nu au COVID19, dar SE SIMTE, AȘA, ÎN AER, că îl vor avea și trebuie internați preventiv: PRESIMPTOMATICI. Acest termen având, de fapt, legătură cu dezvoltarea simptomatologiei, sau agravarea, unor boli genetice preexistente.

Și, ce să vezi? Aflăm chiar de pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, unde activează doamna Pistol, cum se raportează, în mod mincinos și manipulator, decesele de COVID-19:

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19Decesul cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepția situațiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relație cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) și la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boală și momentul decesului.Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli pre-existente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19.”

http://www.cnscbt.ro/index.php/1812-definitii-de-caz-si-recomandari-de-prioritizare-a-testarii-pentru-covid-19-actualizare-19-06-2020-1

“COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.” Paragraful acesta este extrem de important, din multe puncte de vedere.

Tot de pe același site, dintr-un alt document, aflăm că 93,6% dintre decesele menționate a fi cauzate de COVID-19 aveau comorbidități. Faceți voi calculul aritmetic, 93,6% din 1500 de decese, înseamnă… Că ne-am luat toți țeapă, iar alții au făcut profit de pe urma acestei uriașe manipulări. http://www.cnscbt.ro/index.php/1825-raport-saptamanal-episaptamana24/file

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Dacă tot se închină acești “specialiști” la incompetenții de la OMS, de ce au impus internare asimptomaticilor, când OMS nu a recomandat o asemenea măsură stalinistă? E simplu: Pentru a alimenta isteria, a subjuga cetățenii și pentru a lua banii alocați pentru spitale per pacient COVID-19.