S-a sinucis încă un om din anturajul lui Clinton. 57 de cunoscuți morți până acum…

Steve Bing, milionar, filantrop, finanțator și producător de film, s-a sinucis la 55 de ani, aruncându-se ieri de la etajul 27. De ce s-ar sinucide un miliardar care are tot ce vrea?

Lucrurile devin interesante când aflăm ca a donat aproximativ 20 de milioane de dolari către Fundația Clinton. Mai mult decât atât, Steve Bing era un apropiat de-al lui Bill Clinton, căruia îi dona 2 milioane de dolari anual pentru a-i fi consilier. Bing și Clinton au zburat împreună de multe ori cu avionul pedofilului Jeffrey Epstein.

În 2009, când Bill Clinton s-a dus în Korea de Nord pentru a negocia eliberarea celor două jurnaliste, Euna Lee și Laura Ling, Steve Bing a fost cel care a plătit pentru întreaga călătorie. Aceste două “jurnaliste” apar în e-mailurile Wikileaks, mai exact în e-mailurile pedofilului John Podesta, în ipostaze ciudate cu fetițe mici care mănâncă pizza.

Familia Clinton are un istoric lung de prieteni, funcționari, consilieri, care au murit în circumstanțe ciudate, sau s-au sinucis. Ținând cont de faptul că abia a pierdut Hillary Clinton apelul la proces, iar e-mailurile ei vor trebui predate instanței, începi să te întrebi dacă nu cumva Steve Bing a avut aceeași soartă ca ceilalți 50+ de cunoscuți ai familiei.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066