21 de milioane de dolari produce o singură rețea online de prostituție și pornografie cu minori!

În timp ce COVIDISMUL a devenit un cult demn de Charles Manson, în timp ce lumea dezbate cât de vandabilă a ajuns presa din România, în timp ce ONG-urile care ar trebui să apere victimele abuzurilor țin discursuri halucinante despre “identitatea de gen”, adevăratele orori ale societății, susținute de elite, merg înainte:

Un bărbat din San Francisco Bay Area este în custodie federală și așteaptă extrădarea în Texas, unde urmează să se fie pus sub acuzare de agenții federali care susțin că a făcut trafic de persoane și de minori, la scară internațională, exploatându-i sexual online pe site-uri create de el, încasând peste 21 milioane de dolari în doar doi ani.

Wilhan Martono, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat miercuri la Fremont și a fost ținut joi în arestul din Santa Rita. În următoarele zile, autoritățile o să-l mute în Dallas, Texas, pentru a fi judecat în 28 de capete de acuzare. Acestea includ conspirația, promovarea și facilitarea prostituției, exploatarea minorilor, spălare de bani. Din rechizitoriul întocmit împotriva lui Martono aflăm că site-urile sale nu includeau numai „servicii de prostituție pentru adulți”, ci multe reclame cu „numeroase victime ale traficului de copii”, inclusiv o fată de 13 ani, care a fost identificată și a fost salvată în Texas în noiembrie anul trecut.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] IBAN: RO74INGB0000999908232066

Site-urile au permis utilizatorilor să caute lucrători sexuali pe cinci continente și în mai mult de 14 orașe din Statele Unite, inclusiv San Jose, San Francisco, Los Angeles, Sacramento, Las Vegas și San Diego, se arată în rechizitoriu. Utilizatorii pot alege dintr-o serie de servicii, de la masaj și „întâlniri la prânz”, la o serie de acte sexuale specifice. Utilizatorii plăteau în Bitcoin, ceea ce îngreunează urmărirea autorităților. Exact așa se procedează și pe darkweb, undernet, cum vreți să-i spuneți. Este plin de site-uri, foarte piperate, de pe care poți cumpăra, efectiv, oameni!

Vă dați seama că un singur om câștiga 21 de milioane de dolari în doi ani, cam cât câștigă rețele uriașe, ale căror victime sunt adesea româncele? Înțelegeți de ce nu se vorbește despre această afacere uriașă, ci se inventează tot felul de non-subiecte care să țină agenda publică ocupată?