Spargem balonul PNList, Burduja, Baciu și tinerimea marxistă.

Băiatul din dreapta este secretarul de stat (în chiloți) de la Sănătate, Baciu. Ăla care a ieșit și ne-a tot zis că e posibil să ne întoarcem la starea de lagăr, pentru că populația nu poartă măști, nu se distanțează fizic, ies prea mult, etc. Interesant este că nici ei nu se distanțează, mai ales atunci când salivează în baloanele copiilor, într-un exercițiu electoral jalnic. În timp ce bisericile și teatrele sunt în continuare închise, românii sunt obligații să dea nas în nas cu echipa de teren a PNL.

Și aici ajungem la prietenul meu, Sebastian Burduja, individul de lângă Baciu Chiloțar.

Despre robotul Burduja, creat în laboratoarele SOROS-SIE, și de ce se află în imposibilitatea exercitării unui minim de empatie, darămite să ajungă să manifeste empatie și grijă față de un întreg popor. La scurt timp după tragedia din familia sa, aceasta formă de viață rânjea fasolea și dărâma Guverne legitime în Piață. Bietul copil nevinovat, Dumnezeu sa-l odihneasca, s-a prapadit din NEGLIJENTA adultilor cu care se afla in acel moment. Recte, propriii parinti si propriii bunici, dupa cum relateaza pe larg in doua articole diferite Patrick André de Hillerin in Catavencii. Adica nu e ca si cum ar fi fost o boala la mijloc. Nu. Copilul a ramas nesupravegheat de adulti si a cazut in piscina vilei din Franta unde se aflau toti in momentul tragediei. Asta fiind un detaliu despre grija fata de propriul copil, ceea ce ne indeamna sa reflectam asupra capacitatii de a avea grija unei tari intregi.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Dupa publicarea primului articol, Hillerin a fost rapid dat in judecata de Burduja senior, actiunea fiind inregistrata la data de 06.09.2018. Dosarul este inregistrat la Tribunalul Mun. Bucuresti sub nr. 30055/3/2018 si are primul termen de judecata la data de 10.05.2019. Acesta fiind un detaliu despre modul in care procedeaza astia in cazul unui derapaj – ma refer, desigur, la conduita juniorului dupa moartea propriului copil.Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca Hillerin a avut parte de un adevarat linsaj dupa publicarea articolelor intr-o campanie condusa de o anume Feher. Aia la care se referea Badea la un moment dat. Asta fiind un detaliu despre capacitatea de reactie a oengistilor atunci cand unul de-al lor este expus..

Cum arată șmecherii și cum arată proștii? Cei care urmăresc evenimentele ultimilor ani nu au cum să nu fi auzit de Marinel Burduja (dreapta) și de fiul său Sebastian Burduja (stânga).

Cel din dreapta este fost parlamentar pe listele FSN-ului, insist cu FSN pentru că vă știu tare anti-comuniști, fini cunoscători ai clasei politice și problemelor ei, dușmani mari ai lui Iliescu, special cei care ați fost în piață pe 10. Ciudat cum un fiu de comunist, fsnist, vă prostește să ieșiți în piață ca să strigați jos comuniștii, repet voi fiind mari cunoscători. Să continuăm. Acest domn Marinel are încrengături cu mulți securiști, cu oameni de afaceri care au împrumutat bani de la Bancorex fără a mai da un leu înapoi, el ocupând funcția de vicepreședinte în perioada în care depuneai garanții fictive, iar Marinel îți dadea bănuți mulți. Printre cei care nu au mai dat un leu înapoi se numără frații Păunescu, Nicolae de la Interagro, Ilie Alexandru de la Slobozia. A contribuit Marinel al nostru la prăbușirea Bancorex-ului cu brio. A mai fost tot prin sistemul bancar, Abn Amro, Raiffeisen, BRCI ca președinte (banca asfaltatorului Umbrărescu, prieten bun al lui Băsescu, escroci cu legitimație). Ca să încheiem, un personaj dubios care s-a învârtit în cercuri care au făcut rău și încă fac rău României.

În stânga se află Sebastian Burduja, puiul de escroc sadea. Acest școlit pe la Stanford este cel care a creat PACT (Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor) și desigur cel care a instigat la balamucul de pe 10 august. Mai pe scurt, aflându-se pe Otopeni, văicărindu-se că e nasol rău în România a spus ca pe 10 august se face plata. Da, e nasol rău în țara în care tac-su cu grupul lui de șmecheri au călărit și distrus până nu au mai putut. Îndemnul la protest a prins la fraieri. Mulți zugravi cu 2 clase au început să amenințe cu mistrii, că îl bat pe Dragnea de îi sună apa-n cap, poze de pe la vămile din China, chipurile Arad, și multe altele, propagandă adevărată. Foarte aproape de eveniment, Burduja nu își mai asumă organizarea acestui eveniment, desigur știa ce violențe vor urma și nu dorea să fie tras la răspundere. Fraierii se acidulaseră deja, asta a și dorit, nu mai era cale de întors.

Cu câteva zile înainte de protest, la vila familiei din Franța, fetița lui Sebastian moare înecată în piscina din curtea casei. După această tragedie fără margini, Burduja Jr. apare la protest în Victoriei. Care dintre noi ar mai fi fost în stare de așa ceva? (Să ferească Dumnezeu pe toată lumea).Violențele au început, șmecherii s-au retras, nu au stat să ia gaze în nas și bastoane pe cârcă. Mai departe știm ce a fost.Acum eu vă întreb, unde sunt șmecherii, organizatorii? (Rezist, Burduja și alte lichele). Sunt liberi bine mersi, nu îi mai supără nimic, nu îi mai deranjează derapajele Roborului. Unde sunt proștii? Ăia care au dat cu pietre, au bătut jandarmi, au vandalizat, au furat pistoale, etc. Păi, păi, sunt la pușcărie ce să vezi, mandate, controale judiciare, trimiteri în judecată, capete sparte, sute de oameni pe la procuratură. Pentru cine toate astea? Pentru Sebastian Burduja, USR, Rezist și clica care îi mânuie bineînțeles, ați ghicit. Oare, acolo, după gratii, după ce au plătit la amenzi de au rămas pe drumuri, au realizat și ei că pe Burduja și pe alți politruci îi doare în fund de ei? El stă în vila din Franța, proștii stau cu șobolanii. Urmează o anchetă fabuloasă despre modul în care au fost finanțați și manipulați protestatarii pentru a desăvârși agenda politică a ăstora de azi.