VIDEO:Patrioții au protestat în Londra împotriva anarhiștilor!

Un grup de contra-manifestanți s-au prezentat sâmbătă la Whitehall, în Londra, pentru a protesta împotriva violenței și a vandalismului organizat și întreținut de ANTIFA.

Au fost întâmpinați de un număr disproporționat de polițiști, dar protestul a fost destul de pașnic, fără confruntări cu poliția, cu câteva încercări de a sparge cordonul pentru a ajunge la membrii ANTIFA și Black Lives Matter.

Extremiștii de extremă stânga sunt responsabili de violența petrecută pe străzile Londrei, săptămâna trecută, din cauza protestelor Black Lives Matter. Printre victimele violenței ANTIFA se numără și mulți polițiști:

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Sâmbătă, poliția s-a organizat în număr mare atunci când patrioții au ieșit pentru a proteja monumentul lui Churchill, care a fost vandalizat de extremiștii de stânga. Chiar și veteranii s-au prezentat în sprijinul apărării locațiilor importante care au fost atacate și vandalizate de Antifa.

Contra-manifestanții acuză faptul că intervenția poliției a fost mult disproporționată la protestul lor, față de cel al anarhiștilor, în ciuda faptului că membrii ANTIFA au bătut un protestatar anti-ANTIFA.