VIDEO:Rețea internațională de trafic de persoane a fost destructurată!

Tăcerea cu privire la cel mai profitabil “business” criminal din lume, adică traficul de persoane, este asurzitoare. Mass-media este ocupată să alimenteze ura de rasă, în timp ce atâția adulți și copii deopotrivă sunt traficați în scop sexual, sau pentru muncă forțată.

Poliția din Spania, Guardia Civil, a destructurat o rețea internațională de trafic de persoane și copii, care a traficat peste 1.000 de persoane din Africa în Europa.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

După mai bine de 18 luni de investigații, agenții au destructurat organizația responsabilă de traficul de persoane fără documente din Africa în Spania. Agenții au reținut 12 persoane în alte trei țări, în afară de Spania, inclusiv în Portugalia, Germania și Olanda. Printre victimele traficului de persoane se află mulți minori și femei însărcinate!

Inițial, această rețea recruta imigranți ilegali pentru a face muncă fizică forțată, timp de zile întregi și cu plata sub minimul legal. Poliția a mai găsit în timpul raziei și 2kg de marijuana și sume mari de bani. Se pare că foloseau persoanele pentru mai multe tipuri de sclavie.

Sunt curioasă dacă vom vedea o astfel de operațiune și în cazul “Sparanghelul”, unde atâția români au fost, efectiv, privați de libertate, documente de identificare și mințiți cu privire la plata reală pentru cules sparanghel. Cu atât mai mult cu cât această rețea opera și în Germania, destinația românilor trimiși la sparanghel de firmele sibiene.

[wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!