Ghid “turistic” pentru zona “autonomă” a ANTIFA din Seattle, finanțarea BLM. Filmări și poze halucinante!

După cum bine știți, sau aflați acum, ANTIFA, Black Lives Matter și alți vagabonzi mâncători de soia și de bani sorosisti, au “proclamat” o zonă din Seattle ca fiind “autonomă și liberă de poliție, guvern”, etc.

Ei au ocupat, cu voia conducerii, hotelul Sheraton, pentru a-și face acolo “sediul autonom anarhisto-administrativ”. Iată cum arată după nici 24 de ore:

Mai mult decât atât atât, pozele relevă faptul că s-au și injectat cu heroină, din ce deduc din ustensilele preparatorii de pe masă:

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Ca să nu fiu acuzată că sunt răuvoitoare, o să vă prezint alte aspecte “culturale” și “obiectivele turistice” pe care le puteți vizita în CHAZ:

Interesant este că se presupune a fi fost o chestie/decizie spontană, care s-a petrecut în mai puțin de 24 de ore. .. Totuși, remarc faptul că aveau o plachetă stradală deja pregătită pentru zona autonomă, gata de montat. Vă spun sincer că și printul unui tricou personalizat durează mai mult de câteva ore, darămite ditamai placheta… Spontană și precoce.

Cea mai frumoasă chestie este că la nici o zi după ce s-au așezat acești nomazi neomarxiști acolo, au început certurile între ei. Mai mult decât atât, au început să cerșească de la cetățenii plătitori de taxe din Seattle produse alimentare… Neapărat vegane! Păi, cum vine asta, măi, anticapitaliștilor? Nu ați luat în calcul faptul că, autonomi fiind, va trebui să vă trageți singuri utilități, să vă procurați singuri mâncarea, băutura, obiectele de igienă intimă, etc? Revoluționari până rămân fără soia.

Cam asta este concluzia acțiunii jalnice și antidemocratice din Seattle. Dacă aveați în plan să vizitați Seattle, nu mai are rost, pentru că însăși primărița susține această acțiune a ANTIFA și BLM.

P. S. : Știați că toate meleoanele donate către Black Lives Matter se duc, de fapt, la partidul democraților? Iată dovezile faptului că plata/donația se face prin și către Act Blue, care se ocupă de strângerea de fonduri de campanie pentru democrați.

Așa se explică de ce au sărit corporațiile și Hollywoodienii cu morman, pentru că niciodată nu era scopul să doneze pentru Afro-americani, ci pentru o agendă și o campanie politică.

[wpedon id=534]