Evenimentul “George Floyd”, la fel ca Sandy Hook, Boston Bombing, Parkland. False flag?

Informația conform căreia o fabrică din Minneapolis a fost incendiată de protestatari și apoi a decis să nu mai revină și să reconstruiască, a trecut cvasi neobservată. Haideți să vedem ce e cu fabrica respectivă, 7Sigma, și ce legătură are cu George Floyd:

Kristian Wyrobek este proprietarul 7Sigma, o firmă care produce manechine ultra realiste, folosite atât pentru antrenamentul în resuscitare al polițiștilor și paramedicilor, cât și pentru efecte speciale în filme. Manechinul din prima poză seamănă izbitor de mult cu răposatul George Floyd. Sigur, propaganda va fi ultragiată, căci doar asta face, “CUM ADICĂ???? INSINUEZI CĂ EROUL GEORGE FLOYD E UN MANECHIN? ?”. Doar vă prezint niște coincidențe, care, coroborate cu filmarea cu George Floyd și lipsa aparentă a picioarelor, duc la consolidarea ideii cum că totul este un film prost.

Extras ddin filmarea care a făcut înconjurul lumii. Floyd nu are picioare

Hai să zicem, de dragul propagandei, că e “pixelul albastru” și că ochii ne înșală 🙄… Iată o poză cu coșciugul lui George Floyd, din care lipsesc, iarăși, picioarele.

Mai mult decât atât, coșciugul folosit are 1.60m max, pe când răposatul Floyd are 1.91m și 101kg. Postura decedatului este nefirească, chiar și pentru un mort. Abdomenul este total aplatizat, Floyd neavând six pack, iar pieptul mult prea proeminent. Paloarea este neobișnuită, chiar și cu machiaj de mort. Nu seamănă neam cu Floyd.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Iată și o poză de pe camera de supraveghere a magazinului unde a fost arestat George Floyd, din care observăm că nu are tatuaje, pe când Floyd avea tatuaje mari pe piept și umeri.

Mai e și problematica intervenției “paramedicilor”, care erau, de fapt, polițiști și nu au respectat protocolul, dacă era mort, trebuia lăsat acolo, sigilata zona și începută ancheta. În schimb, “paramedicii” au luat pe sus, ca pe un sac de cartofi, ditamai omul de 101kg. Gurile rele și conspiraționiste spun că George Floyd, adevăratul George Floyd, ar fi murit acum 3 ani, și că individul din imagini este un actor, la fel ca polițistul. Asta este conform spuselor avocatului care l-a reprezentat într-un caz, dintre multele pe care le-a avut. Alte guri rele spun că omul e bine mersi și că totul a fost o înscenare la care a participat. Eu nu spun că astea sunt certitudini, dar imaginile ridica mari semne de întrebare, mai ales când avem precedentele create la Sandy Hook, Boston, Parkland și Syria. O să le luăm pe rând, deci pregătiți-vă pentru un material amplu.

Syria, copiii “morți” și “atacul chimic”

Gruparea cunoscută sub numele de “White Helmets” este, sanchi, o organizație umanitară care a ajutat victimele “atacului chimic” săvârșit de Bashar Al-Asad. Doar că… Toți sunt actori de criză și “morții” au înviat, fiind reșapați și la alte evenimente.

Masacrul de la Sandy Hook și actorii de criză

Pe 14 decembrie, 2012, în Newtown Connecticut, la școala primară Sandy Hook, Adam Lanza a fost acuzat că a ucis 20 de copii de clasa I și șase adulți. Dar au existat anomalii nelimitate de la început. Cea mai gravă fiind faptul că nu le-au permis părinților să vadă trupurile copiilor lor, ci i-au identificat folosind fotografii. Ulterior, s-a dovedit că majoritatea pozelor copiilor erau trucate și create cu ajutorul pozelor altor persoane. Totodată, școala Sandy Hook era dezafectata și folosita drept depozit, din cauza unor probleme tehnice cu instalația de apă.

Aici apare legătura dintre Sandy Hook și George Floyd: Proprietara clubului la care au lucrat Floyd și polițistul este chiar una dintre mamele îndurerate de la Sandy Hook, des și evenimentele s-au întâmplat în state diferite. 🙄 Totodată, aceeași femeie este și prietenă bună cu primarul orașului Minneapolis, unde se presupune că a murit George Floyd.

Aceiași actori de criză au jucat roluri și în alte operațiuni… Adam Lanza, “atacatorul de la Sandy Hook”, fiind chiar David Hogg, “victima de la Parkland shooting”. Sau victima care apare plângând în toate cele trei evenimente (Boston Bombing, masacrul de la Sandy Hook, masacrul de la cinema Aurora). Exemplele pot continua, dar mai bine las pozele să vorbească.

Ceea ce au în comun toate aceste operațiuni sinistre și manipulatorii, este că au destabilizat SUA și, mai nou, lumea întreagă.

[wpedon id=534]

[wpedon id=534]