Comisia SOROS care va monitoriza si cenzura postarile de pe Facebook

Noua comisie de monitorizare a Facebook, care va decide ce postări sunt șterse de pe cea mai populară rețea de socializare din lume este formată numai din stangisti, adică globalisti, inclusiv un apropiat al miliardarului de stânga George Soros, care a ocupat o functie in consiliul de administrație al Open Society Foundations (OSF) . Judicial Watch a făcut o investigație amplă despre noul grup care va decide asupra conținutului publicat de compania care a primit, anul trecut, o amendă de 5 miliarde de dolari pentru încălcărea de confidențialitatii si distribuirea datelor personale ale utilizatorilor. Informațiile descoperite de Judicial Watch arată că grupul de 20 este format, in mod copleșitor,  din stangisti și este foarte probabil să restricționeze părerile conservatoare si nationaliste. Mai mult de jumătate dintre membri au legături directe cu Soros, filantropul care dedică sume imense răspândirii unei agende de stânga radicală care include denigrarea politicienilor conservatori.

Alți membri ai comisiei de monitorizare a Facebook și-au exprimat, in mod public, disprețul față de președintele Donald Trump, sau au adus facut donatii generoase democraților de top precum Barack Obama, Hillary Clinton și Elizabeth Warren. După cum bine a spus un editorial al ziarului din New York luna aceasta, noua comisie de monitorizare a Facebook este o „rețetă a cenzurii de stânga”.

Printre cei mai cunoscuti Sorosisti este András Sajó, decanul fondator al Facultatii de Studii Juridice la Universitatea Central Europeană a lui Soros. Sajó a fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) timp de aproape un deceniu. El a fost de asemenea în consiliul de administrație al Inițiativei pentru Justiție a OSF (OPEN SOCIETY FOUNDATION). Sajó a fost unul dintre judecătorii CEDO dintr-un caz italian (Latusi împotriva Italiei) care a decis, în unanimitate, că afișarea unui crucifix în școlile publice din Italia încalcă Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US
[wpedon id=534]

Cel puțin alți 10 membri ai comisiei de monitorizare a Facebook sunt conectați la grupuri de stânga finantate de Soros, care au beneficiat direct de donațiile sale generoase, potrivit investigatiei publicatiei Judicial Watch:

 Alan Rusbridger, fost redactor al unui ziar britanic și director la Universitatea Oxford, face parte din consiliul de administrație al Comitetului pentru Protejare Jurnaliștilor, care a primit 750.000 de dolari de la Open Society Foundation în 2018. Rusbridger a mai ocupat funcția de guvernator la un thinktank global, Ditchley Foundation, care a găzduit o conferință impreuna cu OSF privind schimbarea în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, precum și înțelegerea islamismului politic.

https://www.judicialwatch.org/corruption-chronicles/most-of-facebook-censorship-board-has-ties-to-leftwing-billionaire-george-soros/

Afia Asantewaa Sariyev, avocat pentru drepturile omului, este managerul programului Inițiativa pentru Societății Deschise a lui Soros din Africa de Vest. Cercetările ei includ feminismul radical și drepturile socio-economice ale săracilor.

Sudhir Krishnaswamy, un avocat indian și activist al societății civile, conduce un program nonprofit progresist numit Centrul pentru Cercetări Legale și Politice, care se concentrează pe drepturile transgenderilor, egalitatea de gen și sănătatea publică. Grupul este beneficiar al unei fundații pentru justiție care a primit 1,4 milioane de dolari de la OSF între 2016 și 2018. Centrul Krishnaswamy a primit bani și de la un grup radical pro-avort, Centrul pentru Drepturile Reproductive, finanțat generos de OSF.

Lista continuă, în mod detaliat, și arată exact orientarea politică a acestor indivizi, precum și legăturile directe cu George Soros. Aceștia vor decide ce va fi publicat și ce va fi dat jos de pe paginile dumneavoastră de Facebook.