VIDEO:Mărturii halucinante din interiorul ANTIFA!Soros, finanțări și REZIST.

„În funcție de cadru, dacă aș fi prins sau aflat într-un cadru în care sunt prezent cu ei, s-ar putea escalada violența împotriva mea”, a spus jurnalistul infiltrat în ANTIFA pentru publicația Project Veritas.

„În multe locuri, se pare că violența este planificată, organizată și condusă de grupuri extremiste de stânga anarhistă – grupuri extremiste de stânga care folosesc tactici asemănătoare cu Antifa”.

ANTIFA este scurt pentru antifascist. Grupul si-a revendicat de mult timp rolul de lider al mișcărilor violente din toată America și din lume.

Video-ul făcut de Project Veritas din care am tradus esențialul

„Nu ezită nici să bruscheze poliția, nici să incite diferite tipuri de violență. În cadrul cursurilor și în cadrul întâlnirilor noastre, înainte de a face orice fel de demonstrație, sau Black Bloc, vorbim despre arme, ce luăm la noi și ce ar mai trebui să avem. ”, a spus jurnalistul sub acoperire.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent!

La începutul acestei săptămâni, președintele Donald Trump a declarat că Statele Unite vor desemna „Antifa” ca organizație teroristă. Consilierul pe securitate națională, Robert O’Brien, a reiterat comentariile lui Trump duminică dimineață, spunând că violența „este condusă de„ Antifa ”. Procurorul general William Barr a anunțat într-o declarație de presă că va pune în aplicare acțiunile împotriva grupului, spunând că „elementele radicale violente” deturnează protestele legitime pentru a-și „urmări propria lor agendă separată, violentă și extremistă”.

Nicholas Cifuni, membru și “mentor” al Rose City ANTIFA: „Încercați lucruri… cum ar fi să scoateți ochii oamenilor, e nevoie de o presiune foarte mică pentru a răni ochii cuiva. Luați în considerare că trebuie să vă distrugeți dușmanul. Nu să îi dai un croșeu de dreapta cu bun, sau să îi învinețești ochiul drept. Nu este box, nu este Kickbox, trebuie să îți dărâmi dușmanul! “

Jurnalistul infiltrat în interiorul ANTIFA se arată cu adevărat impresionat de logistica și finanțarea de care dispune ANTIFA:

“Nu e doar o organizație, e ca o companie, sunt foarte mulți bani și mijloace de care dispun! Există, într-adevăr, o conexiune europeană privind sursa finanțării”.

Asta îmi aduce aminte de dialogul halucinant dintre Angi Serban, REZIST, și un tip infiltrat în anturajul REZIST:

Angi Serban:” In primul rand logistica acestui miting daca nu apare intr-o saptamana, e un mare fas, pentru ca in spatele unui eveniment de o asemenea anvergura sta o logistica de nu iti imaginezi… “

Vizionați din nou imaginile de pe 10 august, urmăriți mișcările coordonate despre care vorbește și tipul de la ANTIFA, urmăriți modul în care atacau jandarmii, cărămizile adunate la un loc, exact aceleași tactici ca în SUA acum.

George Soros este finanțatorul ANTIFA https://capitalresearch.org/article/origins-of-antifa/ și Black Lives Matter https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/05/29/minneapolis-si-l-a-in-pragul-razboiului-civil-din-cauza-lui-soros/. Iată un video rar cu Hillary Clinton susținându-l public pe “omul care se implică total în politica americană”, George Soros.

[wpedon id=534]