Americanii, în pragul disperării:Ne înarmăm, trebuie să ne protejăm afacerile și familiile!

Pe măsură ce protestele se întețesc în Statele Unite, prezența poliției în orașe a mai crescut și unii americani au început să se înarmeze pentru a-și proteja familiile, afacerile și comunitățile.

Forțele de ordine au intervenit în forță luni seară, după ce protestarii din orașele din țară au jefuit, vandalizat și dat foc la magazinele cetățenilor încă de la primele ore ale dimineții sâmbătă și duminică.

Președintele Donald Trump a promis luni seara să mobilizeze toate resursele federale împotriva celor implicați într-un astfel de comportament distructiv, inclusiv să declare ANTIFA drept organizație teroristă.

Donate to support independent journalism [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent

Fotografiile apărute pe social media, îi arată pe proprietarii de afaceri înarmați cu arme, stând în fața magazinelor pentru a le proteja împotriva jefuitorilor și huliganilor din Santa Monica.

În Florida, un șerif i-a încurajat pe rezidenți să tragă în potențialii jefuitori, sau șoferi, în urma protestelor aprinse care au avut loc în zona Lakeland:

„Oamenilor din districtul Polk le plac armele, au arme, îi încurajez să dețină arme”, a spus șeriful județului Polk Grady Judd, într-o conferință de presă, potrivit Fox 13.

„Și dacă încercați să intrați în casele lor pentru a fura, pentru a incendia, le recomand foarte mult să vă arunce afară din case cu armele. ”, a declarat Judd.

Potrivit informațiilor postate pe social media, în Rochester, New York și la Chicago, Illinois, proprietarii de magazine și-au supravegheat proprietățile, înarmați, pentru a le proteja de jefuitori.

Sigur că, în SUA, dreptul la apărarea proprietății, inclusiv cu armele, este garantat de Constituție. Problema este, însă, că nu trebuie să se ajungă la un război civil, mai ales motivat rasial de către propagandă, ci trebuie restaurată ordinea publică de către autoritățile federale, cele statale fiind, fie complice, fie depășite de situație.

Este normal să îți aperi afacerea, viața, familia, în fața unor anarhiști scelerati, care speculează tragedia morții lui George Floyd, dar nu este normală lipsa de fermitate a autorităților. Cu atât mai mult cu cât îți sacrifici propriile forțe de ordine, aruncându-le într-o luptă înarmate, practic, cu pistoale cu apă, împotriva unei organizații teroriste internaționale, finanțată de băieți ca George Soros. (vezi video)