A patra zi de anarhie Soros în SUA:Acum la Casa Albă

Asistăm la imagini ale insurecției depline la care extrema stângă lucrează de zeci de ani. În câteva ore, celulele militante ANTIFA, finanțate de George Soros, din toată țara s-au mobilizat pentru a ajuta protestatarii finanțați tot de Soros, de la Black Lives Matter (BLM) . https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/05/29/minneapolis-si-l-a-in-pragul-razboiului-civil-din-cauza-lui-soros/

Acum sunt literalmente la porțile Casei Albe, probabil cea mai sigură locație de pe Pământ. Vor o revoluție și nu le pasă cine, sau ce, trebuie distrus în acest proces. Dacă tovarășii lor mor, ei sunt prezentați drept martiri de către propagandă. În acest timp, polițiștii și agenții de la serviciul secret al SUA au fost răniți în luptele de stradă.

Donate to support independent journalism [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent

BLM, la bază, este o ideologie marxistă revoluționară. Fondatorii săi nu s-au ferit să susțină, public, teroriști și fugari comuniști. Vor schimbarea regimului și sfârșitul statului de drept. ANTIFA s-a asociat cu ei pentru a ajuta la accelerarea disoluției societății.

SUA au parte de o mică prezentare a anarhiei pentru care militanții ANTIFA s-au agitat, instruit și pregătit. Cei care sunt răniți mai întâi sunt cei slabi și vulnerabili, oamenii care nu se pot proteja. Eliminarea aplicării legii este o condiție pentru succesul lor.