Minneapolis și L.A., în pragul războiului civil din cauza lui Soros.

Sute de protestatari au mărșăluit miercuri prin centrul L.A, într-un miting organizat de Black Lives Matter. Aceștia au ieșit pentru a-și exprima revolta față de modul în care a murit George Floyd, susținând că a fost omorât de poliția din Minnesota.

Marșul a degenerat într-o confruntare violentă cu poliția, în timp ce protestatarii au vandalizat magazine, mașini staționate precum și geamurile vehiculelor poliției locale. Violențele au dus la închiderea Autostrăzii 101 de lângă centrul orașului.

Deși „Black Lives Matter” a fost inițial concepută drept o mișcare pentru drepturile omului, fostul șerif al județului Milwaukee, David Clarke, spune că miliardarul George Soros a „deturnat” organizația pentru promovarea anticapitalismului și a politicilor globaliste. Soros a finanțat cu milioane de dolari mișcarea Black Lives Matter prin intermediul Open Society Foundation, relatează Washington Times. Acum, Black Lives Matter organizează mitingurile violente din Minneapolis. https://www.foxbusiness.com/politics/black-lives-matter-has-been-hijacked-by-george-soros-sheriff-clarke

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Mai mult decât atât, un polițist este cel care a dat tonul acțiunilor de vandalism și furt din stat. Vă imaginați cam câți bani a primit pentru a se compromite în halul ăsta?

Încă o dovadă că nu este un protest dezinteresat este că acum trei ani, tot în Minneapolis și tot din ciclul abuzurilor poliției, un polițist negru a împușcat-o mortal pe o tânără, Justine, care sunase la 911 să cheme poliția pentru că se intampla ceva in curtea ei. Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omor prin imprudență și nimeni nu s-a revoltat.

Miercuri, George Floyd s-a opus arestării, a fost pus la pământ și încătușat cu genunchiul polițistului pe gât, apoi a murit în scurt timp după ce a fost luat în custodia poliției.

Donald Trump a declarat că aceste acțiuni de huliganism sunt afront la memoria lui George Floyd și a avertizat că dacă furturile din magazine și vandalismul vor continua, poliția va putea să tragă în protestatarii respectivi pentru a restaura ordinea publică. Twitter a șters postarea Președintelui SUA, pentru că incita la violență. Vă dați seama unde am ajuns, totuși, cu cenzura și manipularea?

Dacă respectarea legii înseamnă, conform Twitter, incitare la ură și violență, înseamnă că democrația a murit și că se va instaura anarhia și, ulterior, dictatura, finanțată de băieți ca George Soros.

Americanii sunt în pragul războiului civil, pe baza conflictului de rasă, creat artificial de Soros, care a speculat o tragedie.

[wpedon id=534]