Director Pompe Funebre:Falsifici statisticile, pui oameni ca fiind morți de COVID-19, când ei nu de asta au murit, astfel ridici artificicial rata mortalității!

Iată ce declară directorul unei case de pompe funebre din SUA despre manipularea certificatelor de deces:

“Falsifici statisticile, pui oameni ca fiind morți de COVID-19, când ei nu de asta au murit, astfel ridici artificicial rata mortalității. Ca să fiu sincer, ei trec în certificatele de deces Covid-19, fie că sunt pozitivi, sau nu. Eu cred ca primarul New York-ului alterează aceste cifre ca să primească mai multe fonduri din rezerva federală.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Alt martor mărturisește că ruda sa a fost trecută la COVID-19, deși a murit din cu totul alte cauze:

“Eu stiu că sora mea nu a murit de Covid, suferea de Alzheimer și nu i-au deblocat esofagul pentru că bolnavii de Alzheimer uită cum să înghită, așa că au trecut Covid-19 în certificatul de deces și apoi ruda (Judecător la Curtea Supremă) a sunat la spital și după test au descoperit că nu avea Covid-19. Am vorbit cu cei de la casele funerare și am descoperit ceva ce nu poate fi catalogat decât ca fraudă, abuz și corupție în numele COVID-19. Dacă medicul crede că ai COVID-19, o să scrie COVID-19, fără să fii testat, pe certificatul de deces și cred că asta a fost ordonat de la primar în jos pe ordin ierarhic.”

Interviul integral

[wpedon id=534]