Bolsonaro,INCENDIAR: “Nenorociții ăștia vor să ne ia libertatea!”

Eduardo Bolsonaro, avocat, politician și cel de-al treilea fiu al lui Jair Bolsonaro, a postat sâmbătă pe Twitter un videoclip legendar cu tatăl său.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, aflat într-o ședință de guvern cu toți miniștrii, a ținut un discurs virulent împotriva comuniștilor, a primarilor și guvernatorilor radicali din Brazilia care încalcă drepturile oamenilor și, la final, aplaudă dreptul de a purta arme.

“Nu pot primi surprizele de la știri. La naiba, Politia Federala nu îmi oferă informații”, spune el.

“Nu pot să lucrez așa. De aceea, voi interveni, punct. Nu este o amenințare … este adevărul.”

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Într-un alt moment din video, Bolsonaro spune: “Am încercat deja să ne schimb oamenii de securitate din Rio de Janeiro, oficial, și nu am putut. Asta s-a terminat acum. Nu voi aștepta să-mi ia, dracu’, întreaga familie, prietenii, pentru că nu pot schimba pe cineva în aparatul nostru de securitate. “

Apoi, Bolsonaro îi înjură pe guvernatorii din Sao Paulo și Rio de Janeiro, pentru că l-au sfidat prin impunerea si prelungirea ordinelor de ședere la domiciliu.

„Acel rahat de guvernator din Sao Paulo, acea grămadă de gunoi de grajd din Rio de Janeiro”, spune el.

“De aceea vreau ca … populația să fie înarmată. Asta le garantează oamenilor că nu poate, pur si simplu, să vină un fiu de cățea și să instaleze o dictatură aici, în țară noastră.”

Nu știu ce credeți voi, dar, lăsând pudibonderia și aerele virginale la o parte, este de apreciat faptul că Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, pune mai presus de orice drepturile fundamentale ale cetățenilor. Trebuie să amintim faptul că Bolsonaro a mai făcut un gest inedit, participând la un protest antiguvernamental alături de cetățenii revoltați, lucru pe care l-a făcut și Klaus Iohannis, dar din cu totul alte motive și, în niciun caz, pentru apărarea drepturilor omului.

Donatie [wpedon id=534]