VIDEO:Termoscanarea, așa-zișii medici, discriminarea și sondajele care sperie

Am anunțat ieri faptul că termometrele au fost înlocuite cu termoscannere și camere de termoscanare. Această procedură, termoscanarea, presupune realizarea unei hărți de temperatură aferentă unei suprafețe (care poate fi clădire, instalație industrială, corp uman, sau animal), nicidecum măsurarea unui singur punct, fiind urmată de interpretarea serioasă a rezultatelor obținute. Pentru formarea unor astfel de specialiști utilizatori de scannere termice e nevoie de un training serios care durează nițel, nu e ca atunci când îi pui unuia un termometru digital cu infraroșu în mână.

Oricum, așa-zisul medic Arafat nu face deosebirea între “febră” si hipertermia fiziologică, adaptativa. Când merge lumea la magazin, nu e nimeni sub 110 bpm, adică frecvența cardiacă aferentă efortului ușor. Ca să fie totul corect, “doctore”, clienții trebuie aduși la LIDL, Kaufland, Mega Image, cu patul. Altfel, vei avea 0,2 – 0,5 zecimi de grad peste temperatura de repaos.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Iată doar un exemplu de habarnism al paznicilor și staff-ului de la Ikea: Femeie cu diagnostic rinită alergică, exceptată de la purtarea măștii, conform legii, nu este lăsată să intre în magazin pentru că nu avea mască. Halucinant este, însă, că acești agenți economici încalcă drepturile consumatorului și nici măcar nu aplică legea în totalitate, ci doar selectiv.

L-ați auzit pe vreunul dintre așa-zișii specialiști din România să pomenească măcar o dată ceva legat de cum trebuie să își mențină oamenii sistemul imunitar la un nivel optim de funcționare, ținând cont de faptul că au fost privați de contactul obișnuit cu soarele, de mișcarea în aer liber, contactul și schimbul necesar cu mediul înconjurător, inclusiv cu virușii și bacteriile prin care sistemul imunitar își face update-ul obligatoriu pentru a fi pregătit în fața provocărilor care nu vor înceta niciodată?

Dacă medicii ar fi avut un minim respect pentru profesie și pentru jurământul depus, medicii ar fi fost în stradă să protesteze împotriva interzicerii accesului la sănătate pentru toți ceilalți pacienți în afară de cei cu COVID-19. Pacienții cronici, sau cu alte afecțiuni decât SARS CoV-2, pot muri oricând, nefiind acceptați în spitale, iar actul medical condiționat de testarea pentru COVID-19. Dar, iată, medicii au ales să tacă.

Faptul că protestele sunt în continuare interzise, denotă că Guvernul Orban se teme de realitate: “84% dintre români cred în teoria conspirației” și “62% dintre români nu au încredere în stat” . Dacă la asta adăugăm confiscarea totală a comunicării publice ne dăm seama în ce dictatură suntem pe cale de a ajunge.

Din nefericire, aceste măsuri amatoricesti stau la baza arestării oamenilor de către forțele de represiune și declanșarea unui șir de proceduri irelevante – izolare improprie și testare nespecifică.

Aici e vorba de afaceri cu efecte medico-sanitare, nu de vreo boală! Și de dictatură, bineînțeles!

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]