Speranță pentru vârstnicii fără familie!

Fundația timișoreană, ”Speranță pentru voi”, a reușit, cu ajutorul fondurilor strânse la evenimentul caritabil “Balul Speranței”, să înceapă construcția căminului pentru vârstnicii rămași fără familie la Giroc, lângă Timișoara.

Fundația și-a asumat acest proiect social și speră sa-l ducă la bun sfârșit cu ajutorul oamenilor de bună credință, care vor putea dirija fie 2% din impozitul pe venituri a persoanelor, fie un procent din impozitul pe profit, sau să doneze oricât simt ei pentru o cauză nobilă.

Trebuie să amintim faptul că, anual, mii de vârstnici sunt abandonați de familii, lăsați de izbeliște, fără hrană, medicație și că nu există suficiente adăposturi pentru aceștia.

“Șantierul caminului dedicat vârstnicilor a fost inceput cu ajutorul banilor strânși la Balul Speranței: Noi, în România, avem nevoie de multe astfel de locuri pentru oamenii care ajung să nu mai aibă o familie. Pentru mine este un proiect de suflet pe care doresc să îl duc la bun sfârșit și care are două părți: un pavilion de dormit și celelalte secțiuni, cea de mese, cea de recreere, gimnastică. Bineînțeles, ca la orice proiect de această magnitudine, mai este nevoie de fonduri așa că vă punem la dispoziție contul asociației Bunei Speranțe:

IBAN: RO07PIVB3701729417001000 deschis la First Bank, sucursala Mărăști, Timișoara. “, a îndemnat europarlamentarul Maria Grapini.

Donați pentru o speranță!