Anglia falsifică datele:“Peste 100.000 de teste de coronavirus au fost „contabilizate de două ori”

  Potrivit The Daily Telegraph (21 mai 2020): „probele prelevate de la același pacient sunt înregistrate drept două teste separate în cifrele oficiale ale Guvernului”.

“Zeci de mii de teste Covid-19 au fost inregistrate de două ori în registrul oficial al Guvernului”, au recunoscut oficialii care se ocupa de sănătatea publică. „Testele care implică prelevarea de salivă și probe nazale de la același pacient sunt considerate drept două teste, nu unul.”

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/tens-thousands-coronavirus-tests-have-double-counted-officials/?fbclid=IwAR3Dfz0OSkH7h_lsylMZE1Rw6mKMIWO9Gme5HPxh4sgiOqHVYZ6-F-02WpQ

Departamentul de Sănătate și Asistență Socială și Sănătate Publică Anglia a confirmat fiecare număr dublat.

Aceasta nu este o „greșeală” sau „incompetență”. Este o actiune deliberata de a falsifica datele și de a umfla numărul de cazuri pozitive în vederea susținerii campaniei de teroare din mass-media.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

 A fost mult mai mult decât zeci de mii, după cum a raportat mass-media britanică. Acestea sunt cifrele: „În datele guvernamentale au fost raportate aproape 350.000 de teste, adica mai mult decât numarul de persoane testate de la începutul pandemiei. Diferența este explicată în mare parte de practica de contabilizare a salivei și a probelor nazale pentru același individ de două ori. ”(Telegraph)

Când a început acest lucru? Și de ce nu au vorbit persoanele din domeniul sănătatii publice? Sau au fost instruiți să taca? Cine a fost însărcinat să instruiască personalul sanitar „să numere dublu”. Va exista o anchetă?

Acum, oficialii de sănătate din Anglia promovează „kituri de testare la domiciliu” despre care se spune că sunt fiabile și precise.

Nu este prima dată când Guvernul a fost prins ca manipuleaza cifrele legate de testare. A fost acuzat luna trecută că a inclus mii de teste la domiciliu, care au fost livrate, dar nu au fost folosite, pentru a-și atinge ținta de 100.000 de teste. ” https://www.telegraph.co.uk/news/2020/05/01/nearly-half-matt-hancocks-100k-coronavirus-tests-have-not-actually/

În timpul epidemiei de gripă porcină H1N1 din 2009. aceleași autorități medicale din Anglia au prelucrat date pentru așa-numitele „cazuri suspecte” fără a efectua nici macar un test de laborator, în timp ce în Scoția, colectarea de date s-a bazat pe „cazuri confirmate” (testare de laborator), În aceeași perioadă de timp, au fost 43 de cazuri confirmate în Scoția față de 3906 de cazuri în Anglia, un raport de peste 1 la 9. Ar trebui să menționez că aceste date false (Anglia) au oferit pretextul perfect pentru vaccinarea în masă în Marea Britanie cu vaccinul anti H1N1 fabricat de  Glaxo Smith Kline. Perfect inutil. Să nu lăsăm să se mai întâmple asta.

Anglia nu este singură în falsificarea datelor COVID: În SUA, CDC raportează in mod obisnuit „cazurile suspecte” ca fiind „cazuri confirmate”. Iar spitalele primesc o suma substanțială de bani de la Medicare pentru fiecare internare COVID-19.

Este imperativ ca medicii, epidemiologii și lucrătorii din sănătate din întreaga lume să vorbească și să respingă declarațiile guvernelor lor care acționează în numele Big Pharma.

[wpedon id=534]