San Diego:Doar 6 din cele 200 de cazuri de deces sunt cauzate de COVID-19. 90% dintre pacienții din New York aveau comorbidități.

Un oficial al statului San Diego demască minciunile despre decesele COVID-19 :

Supervizorul statului San Diego, Jim Desmond, se poziționează împotriva ordinului de prelungire a izolării la domiciliu a guvernatorului democratic din California, Gavin Newsom, dezvăluind că majoritatea deceselor coronavirusului din statul San Diego nu au fost cauzate direct de virus.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Într-un interviu radio de săptămâna trecută, Desmond a spus că doar șase dintre decesele COVID-19 din statul său au fost „cauzate exclusiv de coronavirus”, a relatat San Diego Tribune.

„Din păcate, am avut numai șase cazuri de decese din cauza COVID-19 – șase din 3,3 milioane de oameni”, a explicat Desmond. ” Adică, este incredibil. Vrem să fim în siguranță și putem face acest lucru, dar, din păcate, măsurile luate în pandemie țin mai mult de control total decât de susținerea economiei și sănătății publice.”

Desmond sublinia un fapt oarecum controversat, dar evident: marea majoritate a deceselor de COVID-19 sunt persoane cu probleme de sănătate preexistente, care stau, de fapt, la baza decesului. Dacă majoritatea deceselor sunt persoane cu condiții de sănătate preexistente, atunci ordinele stricte de izolare și protecție ar trebui să se încheie, a declarat Desmond pentru Tribune.

„Orice pierdere de viață, din orice motiv, merită prevenită”, a spus el. “În mod clar, cei cu comorbidități sunt cei mai vulnerabili. Cred că putem proteja oamenii, dar și să ne redeschidem, în mod responsabil, afacerile.”

Într-adevăr, un articol publicat în Jurnalul Asociației Medicale Americane luna trecută a indicat că peste 90% dintre spitalizările COVID-19 din New York erau pacienți cu condiții de sănătate preexistente. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2765184?guestAccessKey=906e474e-0b94-4e0e-8eaa-606ddf0224f5&utm_source=For_The_Media&utm_medium=referral&utm_campaign=ftm_links&utm_content=tfl&utm_term=042220