Băncile decid cine e acceptat la IMM Invest:DISCRIMINARE PE BAZA DE VÂRSTĂ

Elena Vărzaru, avocat, relatează situația UMILITOARE prin care trece tatăl său, care nu a fost acceptat în programul guvernamental, IMM Invest, deoarece este “prea în vârstă”. Fascismul corporatocrat se vede și în vreme de criză:

“Tatal meu, la cei 73 de ani ai lui, e unicul asociat și administrator al unei societati comerciale agricole înființată în anul 1994.
E unul dintre marii producatori de cereale din Romania, în decursul timpului fiind premiat de primul ministru și ministrul agriculturii pentru rezultate deosebite în agricultură. E foarte bun în ceea ce face. E un profesionist desăvârșit. Și nu o spun doar pentru că e tatal meu. E pasiune și munca multa în toate rezultatele lui.
Acum vine partea interesanta a scurtei mele povestiri:
A aplicat pentru proiectul IMM Invest. ANAF-ul i-a dat undă verde, dar BANCA a respins. Motivul? Administratorul societății are o vârstă înaintată și nu este eligibil pentru obținerea unui împrumut prin programul, de că…t (nota mea) IMM Invest.
Adică, omul meu e în stare să producă pentru România sute/mii de tone de cereale anual la 70, 71, 72, 73 de ani…, dar România prin guvernul Orban de că..t (tot nota mea) îl flituiește și-l consideră un expirat.
Păi să nu va ia dracu? Să vă ia pe toți de la cap la coadă! Să vă zic ceva și vouă celor care credeți și susțineți aceasta orînduire infectă? Nu. Sper ca într-o zi să va fie rușine când vă veți uita în oglindă pentru simplul fapt ca susțineți o adunătură de proști imbecili în fruntea țării. Aici intra și Giumbix 6 case vânzătorul de copii.”

Dar, haideți să vedem ce firme s-au înscris și au fost acceptate în programul IMM Invest: IFN-uri care caută să plaseze mai departe împrumuturile cu (sanchi) dobândă 0, organizatorii Untold, televiziuni și edituri, antreprenori de pompe funebre. Ce să mai zici? Numai firme “esențiale”… Și asta în timp ce un un antreprenor din domeniul agriculturii este respins pentru că e “prea bătrân”. De fapt, problema băncilor nu este vârsta domnului, ci faptul că lucrează în agricultură și îi strică treaba cu sparanghelul doamnei Merkel.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Și, ce să vezi, Reiffeisen e partenerul proiectului IMM Invest pentru ajutorarea firmelor de casă ale PNL:

Același Reiffeisen care este implicat, până peste cap, în afacerea “infirmierele virtuale”, citiți aici: https://iosefinapascal.wordpress.com/2020/05/09/anchetaafacerea-groeningen-iohannis-unitedway-metlife-cu-infirmiere-virtuale-la-timisoara/

Așa arată corupția guvernamentală și subminarea economiei românești.

[wpedon id=534]