Un reputat doctor critica purtarea măștilor:De ce se promovează purtarea măștilor de către persoane sănătoase, asimptomatice?

Informații pentru persoanele care apreciază dreptul fundamental la libertate de exprimare și care, de asemenea, nu consideră normală atitudinea autorităților cu „închideți-vă în case și faceți ceea ce vi se spune” .

Dr. Russell Blaylock a scris un articol în care prezintă date concrete și studiile care arată că utilizarea măștilor pe o perioadă lungă de timp poate:

1] provoca hipoxie la unii pacienți;

2] provoca hipercapnie la aceiași pacienți;

3] afectează imunitatea pacientului; virusurile respiratorii dăunătoare (și bacteriile, de asemenea, cele bune și cele rele) atunci când expiră (forțând astfel virușii – și bacteriile – să fie recirculate din nou, în loc să fie eliminati de sistemul respirator al organismului);

4] crește concentrația virusurilor potențial dăunătoare în pasajele nazale, care ar putea crește apoi probabilitatea ca acei viruși să intre în creier prin nervii olfactivi.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Citiți extrasele din studiile lui Blaylock de la sfarsitul articolului despre purtarea mastii și întrebați-vă: „De ce promoveaza birocrații de la OMS, asa-zisii specialisti,politicienii, jurnaliștii, etc. purtarea măștilor de către persoane perfect sănătoase, neinfectate, asimptomatice – în special cele care locuiesc în zone din țari în care riscul de a intra în contact cu un caz de COVID-19 este de 1 la 10.000?”

Și apoi întrebați-vă ce alte strategii anti-COVID au fost planificate de aceiași “profesioniști”, martorii COVID19 cu normă întreagă:

1] „aplatizarea curbei” (scăzând astfel șansele de imunizare de turma și sporind, de asemenea, șansele pentru „al doilea val”bine mediatizat);

2] testarea masiva a populației – chiar și a persoanelor asimptomatice – cu kituri de testare infectate, nesigure, care sunt defecte notoriu din cauza numeroaselor lor fals-pozitive și fals-negative), asigurându-se astfel că tot mai multe persoane vor fi diagnosticate în mod eronat cu COVID, când în realitate, multe dintre cazurile pozitive se vor datora pur și simplu unei răceli comune recente de la un coronavirus benign;

3] efectuarea „urmăririi de contact” intrusive, agresive și costisitoare a persoanelor asimptomatice, neinfectate, care au un test fals pozitiv;

4]propaganda agresivă transmisă publicului pentru a crește cererea și acceptarea unui vaccin, inutil, testat pe oameni pe repede inainte, cu efecte adverse grave, extrem de profitabil (rentabil pentru deținătorii de brevete și investitorii Big Pharma și Medical Technology, inclusiv cei de la CDC, OMS, GAVI, Bill Gates & Company, etc.). Important de mentionat este că nu a existat niciodată un vaccin dezvoltat, cu succes, pentru vreo infecție cu coronavirus în toată istoria mini-epidemiilor de coronavirus din trecut.

”Se știe că masca N95, dacă este purtată ore întregi, poate reduce oxigenarea sângelui cu până la 20%, ceea ce poate duce la pierderea cunoștinței, așa cum s-a întâmplat cu colegul care conducea singur în mașina sa purtând o mască N95, care a lesinat si a suferit un accident auto. Sunt sigur că avem mai multe cazuri de persoane în vârstă, sau de orice persoană cu o funcție pulmonară slabă, care lesina, lovindu-și capul. Aceasta poate, desigur, duce la moarte.

Un studiu mai recent, pe 159 de lucrători din domeniul sănătății, cu vârsta cuprinsă între 21 și 35 de ani, a descoperit că 81% dintre ei au dezvoltat dureri de cap din cauza purtării măștii. Unii aveau dureri de cap preexistente care erau exacerbate de măști. Toți au simțit că durerile de cap le-au afectat performanța la muncă. Din păcate, nimeni nu le spune persoanelor în vârstă fragile și celor cu boli pulmonare, cum ar fi BPOC, emfizem sau fibroză pulmonară, despre aceste pericole atunci când purtați o mască facială de orice fel – ceea ce poate provoca o agravare severă a funcției pulmonare. Asta include, de asemenea, pacienții cu cancer pulmonar și persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală pulmonară, în special cu rezecție parțială sau chiar îndepărtarea unui plămân întreg.

Persoanele cu cancer, în special în cazul în care cancerul s-a răspândit, vor fi expuse unui risc suplimentar de hipoxie prelungită, deoarece cancerul crește cel mai bine într-un microambient cu un nivel scăzut de oxigen. Oxigenul scăzut promovează, de asemenea, inflamația care poate promova creșterea, invazia și răspândirea cancerului.

Episoadele repetate de hipoxie au fost identificate ca un factor semnificativ în ateroscleroză și, prin urmare, amplifica toate bolile cardiovasculare (atacuri de cord) și cerebrovasculare (accidente vasculare cerebrale).”

Russell Blaylock, doctor https://w3.blaylockwellness.com/Health/BWR/Offers/BWR-Renewal/?oRef=mixi

[wpedon id=534]