Polițiștii, noul braț armat al dictaturii sanitare?SUA vs Italia vs România

Mesaj de la un politist american către colegii cărora li se cere să actioneze, contrar jurământului lor, impotriva oamenilor obișnuiți.

Trebuie sa facem ceea ce e este corect. Daca faci parte dintr-un departament de politie, sau dintr-o agentie, care le cere agentilor sau subordonatilor sa actioneze contra drepturilor si libertatilor individuale, trebuie sa luati atitudine si sa refuzati. Trebuie sa spuneti ca nu pentru asta v-ati angajat si ca actiunea represiva contravine juramantului depus. Si daca asta inseamna ca va pierdeti slujba , atunci asta e , cel putin o sa va puteti privi in oglinda cu mandrie.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Am impartasit deja opinia mea superiorilor mei si, din fericire, departamentul din care fac parte impartaseste aceleasi opinii cu ale mele, dar sincer nu imi pasa din ce departament faci parte, sau ce iti cere superiorul direct: Nu se poate sa calci in picioare drepturile si libertatile oamenilor.

Ca membru in trupele speciale am luptat in Irak si va spun ca atunci cand atacati poporul american va jucati cu un monstru adormit , care se va lupta de 10 ori mai tare pentru libertatea lor pe pamantul lor asa cum nu ati mai vazut. Daca asta e ceea ce doriti, mergeti mai departe, dar va asigur ca spiritul de revolta american se va declansa iarasi si va fi o mare problema pentru tara asta

O sa va spun ceva ce am invatat in armata, indiferent in ce situatie te afli , trebuie sa te intrebi: Fac ceea ce trebuie?. Cand iti pui intrebarea asta , stii deja raspunsul si nici o suma de bani, niciun ordin, sau lege , nu ar trebui sa te impiedice sa faci ceea ce trebuie

Asa ca ii implor pe politisti sa se gandeasca bine si sa se intrebe acelasi lucru si cred ca raspunsul va fi clar si daca vom fi uniti , ghici ce? Problema o sa dispara, pentru ca oamenii legii trebuie sa fie uniti.

La polul opus îi avem pe polițiștii români, care pe perioada stării de urgență, din cauza neconstituționalității OUG 34/2020, au putut aplica amenzi în mod discreționar. Rezultatul a fost cel pe care l-am văzut cu toții: valoarea amenzilor a ajuns la 40 de milioane de euro , cele mai draconice din UE.

Totodată, carabinierii italieni au fost transformați în brigada de tristă amintire, “Cămășile Maro”, fiind obligați să monitorizeze temperatura trecătorilor cu o cască infraroșu. În cazul în care trecătorii au o temperatura mai mare de 37.5 de grade, aceștia sunt luați pe sus și carantinati, indiferent dacă sunt asimptomatici, sau nu.

http://www.milanotoday.it/attualita/coronavirus/carabinieri-caschi-febbre-distanza.html?fbclid=IwAR1KPR7o1HNNy-GOSqXvTN4Z20zanXnGTgiI4O3THBesUrf2mCV4PBZJ5zA