Cum se “distrează” elitele, simbolismul subliminal și organizațiile mondiale.

Pe 25 octombrie, UNICEF a organizat anualul eveniment Masquerade Ball la Clifton’s Republic în Los Angeles și a fost… ciudat. În timp ce obiectivul anunțat al evenimentului este acela de a strânge bani pentru copii, o privire asupra simbolismului din jurul petrecerii sugerează un alt obiectiv: să sărbătorim cultura dementa a elitei oculte. Într-adevăr, evenimentul a adunat celebrități și influenceri care apar intr-un cadru inspirat de Eyes Wide Shut (un film despre orgii de magie sexuală în societăți secrete de elită) … pentru a ajuta copiii.

UNICEF BALL 2018

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Tot din categoria “organizații mondiale”, o avem pe mama lui Lady Gata, Cynthia Germanotta, ambasadoarea goodwill a Organizației Mondiale a Sănătății. Judecați singuri pozele cu Lady Gaga și apoi gândiți-va la modul în care OMS a gestionat și profitat de pe urma pandemiei COVID-19. Totul okay, până acum?

Arta nu poate justifica asemenea practici și nici promovarea unor simboluri illuminati, sau sataniste. Mai ales când ele sunt promovate atât de agresiv, de un anumit segment all Hollywood-ului, care, de obicei, are și alte preocupări în afara celor artistice. De exemplu, Madonna este o mare susțînătoare a lui Bill Gates și s-a alăturat demersului sau de a găsi un vaccin împotriva COVID-19 pe care să-l facă toată lumea. Sau, observăm cât de mult susține Lady Gaga Organizația Mondială a Sănătății. Atât de mult încât s-a oferit să strângă bani pentru OMS, printr-un concert online “caritabil” , imediat după ce Donald Trump le-a tăiat finanțarea. Iar exemplele pot continua.

Paul Walker, Chris Cornell, Chester Bennington

Alte vedete, precum Paul Walker, Chris Cornell, sau Chester Bennigton, nu au avut același “noroc” de a intra în lumea exclusivistă a “acțiunilor caritabile”: Ei au murit tineri, fie în accidente, fie prin sinucidere, în timp ce lucrau in domeniul umanitar si luptau împotriva traficului de copii. Lista de actori, sau cântăreți, care au murit în circumstanțe misterioase, după ce au devoalat practicile oculte ale elitei Hollywoodiene, este foarte lunga, enumerăm doar câteva nume: Jim Morrison, Prince, Frank Zappa, Isaac Kappy, Kurt Cobain, etc.

Spirit Cooking cu Marina Abramovic

Nume grele iau parte la dineurile absolut sinistre organizate de Marina Abramovic, o pseudo-artistă a cărei artă se poate rezuma prin două cuvinte: grotesc și satanic. Katy Perry, Gwen Stefani, Pamela Anderson, Lady Gaga, Beyonce, Will Farell, iau parte în mod constant la aceste așa-numite ședințe de “spirit cooking” (puteți aprofunda subiectul). Aceleași nume grele din industria de muzică și de film sunt cele care promovează obsesiv și vomitiv simbolurile Illuminati:

Hop, uite-o pe GRETA.

Aș putea intra în mai multe detalii despre fiecare în parte, dar prefer să pun doar lucrurile apărute în spațiul public, tocmai pentru ca voi, cititorii, să trageți singuri concluziile despre “elită” și despre practicile și increngaturile lor.

Reamintim ultimul “demers” al elitei, acela de cere “o nouă ordine socială”, refuzând revenirea la normalitatea dinainte de Covid19. https://atomic-temporary-165985894.wpcomstaging.com/2020/05/06/globalistii-de-la-hollywoodnu-dorim-revenirea-la-normalse-impune-o-noua-ordine-sociala/

[wpedon id=534]